Ronflonflon

Mr Carrington.

Dit is geen Ronflonflonsong, maar iets anders. 
Een beetje saai wel, en daarbij heb ik een uitermate boeiend fietstochtje gefilmd, vertrekkend vanaf thuis en dan de stad uit via het industiegebied, richting het oosten naar de Winschoterzijl, maar dat haal ik niet.  Het lied is eerder afgelopen en dan stopt het fimpje ook.


Ik heb wel verder gefilmfietst, toen mocht dat nog, en die beelden ziet u dan weer als ik een volgend lied plaats.

Rene Dinsdag 02 Juni 2020 at 12:00 am | | Smurf
Gebruikte Tags: ,

vijf reacties

די מריו

Toen mocht dat nog.. Je zou nu een camara vast kunnen maken aan je lichaam. als je het maar niet vasthoudt. Je hebt het tempo er best in Rene.

Love As always
Di mario

די מריו, (URL) - 02-06-’20 07:31
Rietepietz

Mooi ritje weer! Hoewel ik er niet echt verstand van heb zou ik zeggen dat het liedje muzikaal gezien zeker niét saai is, en de zangeres heeft zeker een geschoolde zangstam . Ik heb het liedje dit keer helemaal uitgeluisterd, bij Ronflonflonnummers gaat de muziek meestal al snel uit of zelfs niet eens aan.

Rietepietz, (URL) - 02-06-’20 21:17
Hans

Je e-bike doet het goed.
Staan mooie woning tussen. Hans

Hans, (URL) - 02-06-’20 22:09
hanscke

Hele aparte combinatie, liedje en film. Ik houd er wel van.

hanscke, (URL) - 03-06-’20 14:13
Frank 103

Wat een vreselijk muziekje!

Frank 103, - 03-06-’20 19:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.