MaRktplein Winschoten

Ik geniet met volle teugen van de gezelligheid op het Marktplein in Winschoten.  Niet dat ik er zelf graag tussen zit, ik ben meer een bakonzitter.  En ik kijk graag naar alles wat er te zien is, zonder er onderdeel van te zijn.  Er beweegt veel, en wat is dat terras zo groot toch mooi.   En het merkwaardige vind ik nog dat ik dit niet verwacht had.  Toen Rutte het hele land lam legde werd het doodstil op het Marktplein.  En ik was dan ook best wel teleurgesteld dat de zomerkermis geen doorgang zou vinden en helemaal niks waar ik anders een kijkje zou nemen.  En ik verwachte een rustige zomer.

En dan komt ineens de sportschool naar buiten en wordt de rest van het plein helemaal omgevormd naar een groot terras.  Het tegendeel van wat ik eerder dit jaar verwacht had.
En dan is het ook nog vaak van dat superweer de laatste tijd, terwijl Nederland vroeger echt een regenland was en mooie dagen zeldzaam.

Ook elders in de stad zijn terrassen en ik vind het er heel gezellig uitzien.

Rene Zaterdag 27 Juni 2020 at 12:00 am | | Smurf

twee reacties

די מריו

Elk nadeel heeft zijn voordeel zei ooit iemand en dat klopt dus wel weer.

Love As always
Di Mario

די מריו, (URL) - 27-06-’20 07:24
Rietepietz

Er komt inderdaad overal wat meer reuring. Wel jammer dat de versoepelingen bij alles dat met rouwverwerking te maken heeft pas ongeveer als laatste aan de beurt komt. Terwijl dáár nou juist zoveel behoefte is aan menselijke contacten.

Rietepietz, (URL) - 27-06-’20 15:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.