Eitje

Ik heb mijn robotstofzuiger automatisch geprogrameerd, lekker makkelijk en reuze handig.   Maar als ik op vakantie ga hoeft dat wat mij betreft niet, het ding mag ook even vakantie.  Al heb ik geen idee hoe ik dat nou buiten werking kan stellen.  Meestal als ik op wat knoppen druk weet ik het wel weer, maar dit keer schiet me niks te binnen.   Ik besluit om even op internet te zoeken en al snel kom ik de gebruiksaanwijzing tegen en in een mum is de automatische klok uitgeschakeld.  En nu weet ik het weer.   

Maar als ik dan doorblader in de op internet gevonden gebruiksaanwijzing lees ik ook welke onderdelen wekelijks gereinigd dienen te worden.   Oeps.  Ik gooi alleen regelmatig het bakje goed leeg en verwissel wel eens een filter.  Maar de gele knoppen zijn dus bedoeld om wekelijks te gebruiken voor de reiniging.  En als ik dan op de onderkant van mijn robotstofzuiger kijk zie ik voor het eerst dat daar gele knoppen zitten, die ik maar eens indruk.  En ik zie nu hoe ik de bostels er uit kan halen om te reinigen, en dat doe ik dan maar.
Hierbij gebruikmakend van de andere stofzuiger, met slang.

Rene Zaterdag 18 Juli 2020 at 12:00 am | | Smurf

acht reacties

marjolijn

Goed onderhoud, is goed voor een langere levensduur van je apparaat.

marjolijn, (URL) - 18-07-’20 07:12
די מריו

en hij maakt waarschijnlijk ook nog beter schoon nu. Dat is twee vliegen in één klap.
Toch makkelijk die gebruiksaanwijzingen op internet.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 18-07-’20 07:15
Rietepietz

Tja, zo werkt dat, iéder apparaat heeft onderhoud nodig maar daar willen we nog wel eens overheen lezen.

Rietepietz, (URL) - 18-07-’20 15:57
Frank 103

De gebruisaanwijzing lees ik eigenlijk ook nooit, dat is meer iets voor vrouwen!

Frank 103, - 18-07-’20 18:21
Villasappho

Ben je weer wat wijzer want zulke dingen worden smerig.

Villasappho, (URL) - 18-07-’20 19:24
Hans

Nou Internet kan vaak een hele verrijking zijn. Hans

Hans, (URL) - 18-07-’20 23:16
hanscke

Ook ik lees lang niet altijd de gebruiksaanwijzingen. Slordig, ik weet het, maar meestal wijs het zichzelf.

hanscke, (URL) - 19-07-’20 15:04
ria

ooh hahaha, dat is wel heel herkenbaar hoor, gelukkig is hij er nog niet aan overleden. IK had dat met mijn koffieapparaat.

ria, (URL) - 19-07-’20 19:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.