Maastricht en HeeRlen

Een kerk gebouwd in de elfde eeuw, dat is slechts ten dele zo, als het al zo is.Dat neemt niet weg dat ik het prachtige architectuur vind.Er zijn mensen die zien dit elke dag, ik slechts één maal.Dit was het eindpunt van de wandeling, even later begon het te regenen en dat werd nog zeer heftig.Maar toen zat ik inmiddels droog onder een overkapping op het Vrijthof in Maastricht.Duidelijk:En aan het eind van de dag stond hij er nog.Als ik geparkeerd heb in een parkeergarage maak ik altijd even een foto van het bordje, zodat ik het terug van vinden.De ene dag Maastricht, de volgende dag Heerlen, een groter contrast is niet mogelijk.En dit zie ik dus overal.

Rene Woensdag 02 September 2020 at 8:20 pm | | Smurf

tien reacties

די מריו

Toch duidelijk dat die hond niet op zijn voorpoten mag lopen terwijl hij piest.

Love As always
Di mario

די מריו, (URL) - 02-09-’20 21:10
Rietepietz

Ja scheelt een hoop gezoek. wel slim om e en een foto te maken in de parkeer garage ,
Over dat verbodsbord wat honden betreft heb jij geen zorgen meer.

Rietepietz, (URL) - 02-09-’20 21:18
Hans

In Limburg vind je zeker heel mooie oude bouwwerken.
Het verblijf op het Vrijthof was geen straf.
Het bordje of plaats fotograferen in een parkeergarage is zeker handig. Hans

Hans, (URL) - 02-09-’20 21:25
marjolijn

Niemand houd je tegen om die mooie stad ooit nog eens te bezoeken, om al het moois te zien.

marjolijn, (URL) - 03-09-’20 07:02
John

Ik denk dat als je dit elke dag ziet het helemaal niet meer bijzonder is. En een lenige hond die zo kan pissen zeg.

John, (URL) - 03-09-’20 08:09
francky

Foto nemen om de weg terug te vinden doe ik ook. Soms vergeet ik de naam van de straat of niveau van de parkeergarage.

francky, (URL) - 03-09-’20 11:02
burroholanda

Tja, Maastricht wint wel dik hoor. Leuke vakantie zo.

burroholanda, (URL) - 03-09-’20 13:36
ria

Een sprookjesachtige kerk is het. Ja handig die foto van het bordje, als je het niet vergeet tenminste, dat overkomt ons nog wel eens.

ria, (URL) - 04-09-’20 10:53
willy

zelfs voor mij herkenbare foto’s René

groeten

willy, (URL) - 04-09-’20 19:57
Liesbethblogt

Dat van die parkeergarage doe ik ook. Ben wel eens met een kennis weggegaan die struikelde en kon niet meer lopen. Heb me de tring gezocht naar die auto die op “2’ stond. Maastricht is prachtig de kerk is me ook niet onbekend.

Liesbethblogt, (URL) - 04-09-’20 21:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.