Op vakantie in LimbuRg

Ik was op vakantie in Zuid Limburg en vandaag was ik een dagje in Heerlen.
En in Heerlen is heel veel kunst, dus toen ik langs dit liep maakte ik er even een foto van.Ik wilde deze vakantie een kasteel bekijken, en mijn oog was gevallen op kasteel Eyckholt.
Maar ik kwam niet dichterbij dan dit.
Ik had een korte broek aan dus ik ging niet door de brandnetels, het leven is keuzes maken.Oud en nieuw en kunst en dat is Heerlen, en ik zeg nergens dat ik het niks vind.
Ik hou juist erg van verschillen, dat maakt het leven boeiend.En toen was ik weer op de camping in Coltmont.En als ik de voorkant laat zien doe ik dat natuurlijk ook met de achterkant.Even de vouwfiets een pauze gunnen en dan maar weer terug naar de camping.Als ze drie euro hadden gekost had ik een bakje meegenomen, maar nu gedoe met zoeken naar kleingeld had ik geen zin in.Omdat ik Fort Sanderbout in Sittard eens wilde zien besloot ik aldaar te parkeren, om vanaf daar te gaan wandelen naar het cenrtum, en het eerste bordje dat me opviel was deze.Heel mooi om deze eeuwenoude werken eens te bewonderen.Sittard is ooit eens bijna helemaal verwoest geweest, maar dit heeft alles doorstaan.Overmorgen meer Sittard.

Rene Zondag 06 September 2020 at 8:20 pm | | Smurf

acht reacties

Hans

Foto een is duidelijk een hangplek.
Kasteel Eyckholt is zeker slecht bereikbaar.
Mens steelt steeds vaker de geld bakjes bij de kraampjes. Hans

Hans, (URL) - 06-09-’20 22:23
Terrence

Volgens mij is dat potje met stuivers bedoeld als wisselgeld, René. De aardbeien zien er heerlijk uit! En niet door de brandnetels lopen met een korte broek lijkt mij niet meer dan verstandig.

Terrence, (URL) - 06-09-’20 23:02
די מריו

Joh, dat heb ik nog nooit in Sittard gezien. Misschien toch eens daar wandelen. Mooi hoor.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 06-09-’20 23:29
John

Ja, ik vind dat ook rare prijzen. Waarom wel 2,95 maar geen 3,00. De meeste mensen lopen niet met een berg kleingeld in hun zakken.

John, (URL) - 07-09-’20 08:38
ria

Sommige kunst in Heerlen vind ik niet veel aan hoor. Ja die vijf cent, de prijs schijnt er dan veel goedkoper uit te zien, ik vind het ook nergens voor nodig.

ria, (URL) - 07-09-’20 13:00
Rietepietz

De kunst op de eerste foto, is maar een rommeltje, wat mij betreft zeker geen kunst.
Heel verstandig om niet met blote benen door de brandnetels te lopen struinen, je zou een nacht slecht geslapen hebben;-)

Rietepietz, (URL) - 07-09-’20 16:49
Frank 103

Mooi dat Sittard, leuke oude vestingwerken. Dat ze me filmen boeit me niet, ik heb niks te verbergen.

Frank 103, - 07-09-’20 22:09
John

Die aardbeien zien er nog steeds lekker uit. De rotten niet weg op een foto. Hier geven de aarbeienplanten geen vruchten meer dit jaar.

John, (URL) - 08-09-’20 07:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.