Youtube

Ik was op vakantie in Zuid Limburg en het was nog te vroeg om alweer terug te keren naar de camping, dus besloten we om een kijkje te nemen nabij de Duiste grens, en over deze brug ging ik ook over de grens.
Met mooie schildpadden waardoor er geen auto`s meer over kunnen, ik begin met het Nederlandstalig bordje, die aan de overkant is in het Duits, en ik snel nog even langs een grenspaal en sluit af met een Nederlandse kerk.

Het is me allemaal net niet gelukt binnen de minuut, maar een tweede poging werd verstoord door fietsers en een derde had ik geen zin in.

Rene Vrijdag 20 November 2020 at 10:54 pm | | Smurf

drie reacties

די מריו

Die elf seconde heb ik je vergeven hoor. Mooi die schildpadden. Die hebben ze een mooiere diepere betekenis gegeven. Maar ze zijn al mooi van zichzelf.

Love As always
Di Mario

די מריו, (URL) - 21-11-’20 07:40
francky

Mooi filmpje dat voor mij niet te lang duurde. Leuk die schildpadden.

francky, (URL) - 21-11-’20 12:39
Rietepietz

Erg mooi gedaan met die schildpadden, zóveel mooier dan betonnen paaltjes . Mooi hoekje zo bij dat bruggetje.

Rietepietz, (URL) - 21-11-’20 19:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.