Ik veRmoed

Ik heb nog nooit aan goede voornemens gedaan, het leven gaat immers gewoon voort, en als je wat wilt kan dat ook wel meteen, daar hoeft geen datum aan geplakt.
Omdat nu alles toch anders dan anders is hierbij mijn voornemens voor dit jaar:

1:  Ik laat me niet testen, geen wattenstaafje in mijn neus, geen gedoe.

2: Ik laat me niet prikken, ik waag het er niet op.

En ik vermoed dat een heleboel Nederlanders zich niet laten vaccineren, dus we komen er nooit meer vanaf.

Als ik me laat prikken gaan we terug naar het oude normaal, en gaan ze gewoon verder met het vernietigen van de aarde.  Aan mijn lijf geen geprik.  Eerst het vliegen maar eens staken. En een beetje fatsoenlijker met dieren en de natuur omgaan, en daarna praten we verder. Niks prik.

Rene Zaterdag 02 Januari 2021 at 9:21 pm | | Smurf

zeven reacties

Hans

Goede voornemens werken als je ze gelijk doet en niet wacht tot 1 januari.
Heb me wel laten testen toen ik onder uit ging op de fiets. Hans

Hans, (URL) - 02-01-’21 22:14
די מריו

Toch denk ik dat een hoop Nederlanders zich wel laten vaccineren, ook al zeggen ze nu nog van niet.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 02-01-’21 23:40
Frank 103

Ik ken mensen die corona goed gehad hebben, dat wil je echt niet meemaken, ik heb liever een prik.

Frank 103, - 02-01-’21 23:44
John

Ik doe niet aan voornemens, zelfs niet aan deze die jij hier neerzet, maar een staaf in mijn neus gaat ‘m niet worden. Dat hoef ik me niet voor te nemen, dat gebeurt gewoon niet.

John, (URL) - 03-01-’21 08:37
Noortje

Als het nodig is laat ik me wel testen en de vaccinatie neem ik wel

Noortje, (URL) - 03-01-’21 15:57
hanscke

Gelukkig leven we in een vrij land, ik zie dan weer niets in die milieumaatregelen. En ik wil zo af en toe gewoon kunnen vliegen. Is niet voor niets uitgevonden. Een paar dagen Wenen met dochterlief staat hoog op mijn wensenlijst. Is met auto of trein niet te doen. Time is money

hanscke, (URL) - 03-01-’21 19:46
Rietepietz

Alleen als ik ziek zou worden lijkt een test me nuttig, maar niet zómaar. Vaccineren ga ik voorlopig nog niet doen, ik wil eerst meer lange termijn resultaten horen over eventuele bijwerkingen. Vliegen doe ik sowieso niet omdat ik het niet prettig vind en ik denk dat het wel wat minder zou kunnen maar wel mogelijk moet blijven.

Rietepietz, (URL) - 03-01-’21 20:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.