PRima

Hans heeft de volgende reactie geplaatst:

Het zal de trend zijn dat Eva Koreman zo met de commerciële bezig is.
Ja, in de winter in een shirtje lopen, ik begrijp dat ook niet. Hans

Trend? Wat voor trend?  Ik zie geen trend, leg uit!

Natuurlijk vind ik dat Eva zelf haar onderwerpen uit mag zoeken, maar mijn gevoel zegt dat ze onderwerpen nemen die de doelgroep aanspreken en dat vind ik niet des VPRO`s.
Er zijn tal van prachtige publieke programma`s die wel aandacht verdienen, allemaal hezelfde doen, daar is de VPRO niet voor opgericht.

Ik vind ook dat radio iets anders moet zijn dan hits draaien en bekende mensen bellen.


Di-Mario heeft de volgende reactie geplaatst:

Suflul? Ik had hem hoger ingeschat.

Love As always Di mario


Wat had jij dan verwacht?  Hij is toch een publiek figuur, die kan toch niet zeggen wat hij meent, en wat jouw mening is wordt hieruit ook totaal niet duidelijk.
En dat onnodige Engelse taalgebruik vind ik storend.


 

John heeft de volgende reactie geplaatst:

Ik zit nu ook in een t-shirt en de kachel staat gewoon op 18 graden. Dat is zuinig genoeg en Tim heeft het misschien ook nooit koud.

Je zou je kachel ook op 14 graden kunnen zetten, of 7, of uit, moet jij weten.  Al ga je in je blote pens rondwandelen, je doet maar.  Misschien heeft Hofman wel net zo`n bijzonder lichaam als jij, je krijgt het nooit koud, dan hoef je nog niet op allerlei radiozenders gaan zeggen dat men naar je internetfilmpje moet kijken en daar dan vervolgens in verschijnen in een veel te strak T-shirtje, zodat de tatouages goed zichtbaar zijn, terwijl je weet dat het hartje winter online komt.  Het gaat er dus niet om hoe je er bij loopt, het gaat er om hoe je je op internet toont. (Bovendien wordt een intro altijd pas als laatste opgenomen,  maar dat kan ik natuurlijk nooit bewijzen.)Francky heeft de volgende reactie geplaatst:

Ik loop ook meestal rond in t-shirt. Buiten trek ik natuurlijk een jaas aan. Wie die Eva is weet ik niet, dus lig ik er niet wakker van.

Nou, dat geleuter over het T-shirt staat hierboven al, ik ben voor zuinig stoken en wat een ander doet, tja, zelf weten.
Eva is een radiopresentatrice die de VPRO vertegenwoordigd op radiozender radio 3, dat zei ik er al bij maar bij deze dus nog maar een keer, nog duidelijker kan ik het niet maken.
Het zou overigens niet best zijn als je wakker zou gaan liggen van iets, ik doe dat ook niet.
Rietepietz heeft de volgende reactie geplaatst:

Geen idee wie Eva is en van twitteren weet ik ook al niets. En volgens mij mis ik daar helemaal niets aan.

Nee, en dat zou je ook wel kunnen zeggen voor heel mijjn weblog.

Eva zit op de radio, voor de VPRO, maar ze gedraagd zich niet zo, en twitter is een platform waar je berichten kan plaatsen.


Nu vraag ik me af, moet ik nog uitleggen dat dit de reactie`s zijn waar ik in een ander kleurtje op reageer, of zal het zo wel duidelijk zijn, ik hoop het laatste.

Rene Zondag 10 Januari 2021 at 9:21 pm | | Smurf

acht reacties

frank-103

“En volgens mij mis ik daar helemaal niets aan.”

“Nee, en dat zou je ook wel kunnen zeggen voor heel mijn weblog.”

Dat geldt voor heel veel webloggen of social media in het algemeen, TV en radio programma’s. Het is een tijdverdrijf. Kies uit het aanbod hetgeen je leuk vind.

frank-103, - 10-01-’21 23:15
די מריו

Ik had van hem verwacht dat hij zou zeggen wat hij meent. En wat betreft mijn Engels, daar zul je het mee moeten doen. Dit gebruik ik al tig jaar en als je je er aan stoort, dan lees je er maar overheen.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 10-01-’21 23:17
Hans

Blijkbaar is het de trend van Eva Koreman, want je schreef al meer over haar commerciële onderwerpen.

Maar deze snap ik dan weer niet: Natuurlijk vind ik dat Eva zelf haar onderwerpen uit mag zoeken, maar mijn gevoel zegt dat ze onderwerpen nemen die de doelgroep aanspreken en dat vind ik niet des VPRO`s..
‘dat ze onderwerpen nemen die de doelgroep aanspreken’ is toch juist goed? Hans

Hans, (URL) - 11-01-’21 07:42
Hans

Trouwens ik vind je vaak tegen jezelf ingaan Rene, lijkt erop dat je een slechte dag hebt gehad als ik je reacties zie.
Je bent tegen milieubelasting, vind dat men de kachel maar uit moet zetten als ik een foto van een motor plaats is het milieuvervuiling.
Maar zelf rij je recreatief in een auto, neem je elke dag een bad en als dat water koud wordt vul je het aan met warm water.
Dit zijn dingen die je zelf op je weblog zet. Hans

Hans, (URL) - 11-01-’21 07:48
John

Ik zou de kachel zeker ook op 14 graden kunnen zetten, of nooit meer aan, maar ik leef niet alleen, en 18 graden is het minimum voor overdag. In de avond gaat de kachel hier zelfs een graadje hoger naar 19 graden. In de nacht staat de kachel uit en lig ik in mijn blote pens in bed.

John, (URL) - 11-01-’21 08:51
Rietepietz

Ik zou het eens kunnen proberen;-) Zien of ik jouw blog mis bedoel ik, dan weten we dat ook weer. !

Rietepietz, (URL) - 11-01-’21 19:28
hanscke

dit gedoe gaat aan mij voorbij. ik doe niet aan twitter.
mijn huis is lekker verwarmd met 21 graden en daar voel ik mij goed bij. bij een lagere temperatuur krijg ik dooie vingertjes, kramp in mijn benen en nog veel meer ongemakken. Ik draag in de winter wel warme onderkleding en ook wollen truien, dus daar ligt het niet aan.

hanscke, (URL) - 11-01-’21 19:34
francky

mooie uiteenzetting Rene, Zo ken ik je weer.

francky, (URL) - 11-01-’21 21:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.