JammeR

Dat ik me niet in laat enten staat als een paal boven water, en dat heb ik al besloten voor er zelfs maar sprake van was.  De enige echte reden daarvoor is dat niemand me dat kan verplichten, dus ik doe het niet.

Wat ook niet helpt is dit:

De Rijksoverheid zet zes BN'ers in om ouderen ervan te overtuigen om een coronaprik te halen. Oud-Journaallezers Eugènie Herlaar en Noraly Beyer, Normaal-voorman Bennie Jolink, tv-dokter Ted van Essen, VVD-coryfee Erica Terpstra en voetbaltrainer Foppe de Haan 'stropen hun mouw op'.

Gatverdamme, mensen betalen om andere mensen te overtuigen, om op te kotsen.
En dit is niet de eerste keer, en ook niet de laatste.

Dat bedrijven bekende mensen inhuren vind ik al erg genoeg, want die kosten worden gewoon doorberekend aan de consument, dus aan de kassa betaal ik mee aan al die zooi.
Maar dit gaat gewoon rechtsreeks vanaf de overheid.

De mensen proberen te beinvloeden, op zo`n doorzichtige manier.
Het zal vast ook wel door al die radiospotjes komen dat ik me ook nimmer laat testen.

De overheid bezuinigd alles kapot en om zeep, en hier geven ze kapitalen aan uit.
En dat gaat ook maar door.

Rene Donderdag 11 Februari 2021 at 9:21 pm | | Smurf

negen reacties

Hans

Dat de overheid op deze manier campagne voert vind ik vreemd, meer een zwakte bod.
Waar is postbus 51 gebleven.
Men kan je wettelijk ook niet verplichten je te laten inenten. Hans

Hans, (URL) - 11-02-’21 23:46
די מריו

Ik moet zeggen dat ik me ook wel irriteer aan dat soort reclame. Daarbij, de mensen die willen vaccineren staan allang klaar. Nu moeten ze er maar eens tempo van maken.

Love as always
Di Mario

די מריו, (URL) - 12-02-’21 06:55
John

Ik zie al die reclames gelukkig niet. Ik laat me sws niet overhalen door iemand die toevallig een beetje bekend is in Nederland, of daarbuiten.

John, (URL) - 12-02-’21 08:48
francky

Die reclame zie ik hier gelukkig ook niet. Zo zullen ze me niet overtuigen met reclame.

francky, (URL) - 12-02-’21 21:04
Rietepietz

Ze zijn nog niet tot me doorgedrongen die wervende BNners. Gelukkig ben ik altijd zelf wel in staat te bepalen wat ik wel en niet wil. Daar hebben anderen niet al te veel invloed op al zijn er natuurlijk wel mensen die er meer vanaf weten dan ik, daar wil ik best naar luisteren om dan zelf beter te kunnen bepalen wat ik wil;
Alleen maar tegen zijn omdat anderen vinden dat ik er voor moet zijn lijkt me dom.

Rietepietz, (URL) - 12-02-’21 21:31
Mark

Zo snel mogelijk die enting ophalen, kunnen we sneller terug naar het normale leven.
Helaas leven we in een land waar iedereen het beter weet waardoor deze ellende alleen nog maar langer duurt.

Mark, - 13-02-’21 11:22
Frank 103

Of jij wel of niet ingeënt wil worden kan niemand wat schelen, daar heb je alleen jezelf mee als je toch corona krijgt. Die reclame heb ik niet gezien, meestal is een reclameblok een mooi moment om naar de keuken of wc te gaan. Of om mijn telefoon te bekijken.

Frank 103, - 13-02-’21 17:14
Noortje

Iedereen mag natuurlijk zelf weten of men de vaccinatie wel of niet neemt. Van mij mocht het vaccineren wel sneller gaan want ik zou het fijn vinden als ik het vaccin al gekregen zou hebben.

Noortje, (URL) - 13-02-’21 19:47
Terrence

Beetje vreemde redenatie, eerlijk gezegd. Er is ook niemand die jou verplicht om te eten. Is dat dus een goede reden om dat dan maar niet te doen? Natuurlijk moet je zelf weten of je je laat inenten of niet. Zoals je ook zelf mag bedenken of je wel of geen autogordel draagt. Maar in dat laatste geval zijn de gevolgen puur voor jezelf. In het eerste geval heb je er vooral anderen mee, als je een potentieel levensgevaarlijk virus bij je draagt en kunt overbrengen. Maar gelukkig leven wij in een land waar je zelfs mag zeggen dat wij in ‘een dictatuur’ leven. In een echte dictatuur kun je dat beter niet doen. Succes met je beslissing, René! Ik hoop dat het virus niet weet dat jij je weigert te laten inenten.

Terrence, (URL) - 13-02-’21 22:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.