Quandy

Dit is missschien wel het mooiste filmpje dat ik van Quandy maakte.
Ik was in Kromme Elleboog, in een prachtig bos en hij rende door de sloot, met een rotgang.

Ik ben er in de loop der jaren altijd wel een keer of wat geweest en zo gek als hier heeft hij nooit meer gedaan. Toen hij echt oud werd liepen we hier nog wel eens langs, en toen dacht ik hier aan terug.

Toen hij nog ouder werd kwam hij Winschoten niet meer uit.
Inmiddels ben ik er helemaal aan gewend dat hij er niet meer is en ik mis hem totaal niet.
Ik heb er een hoop vrijheid voor terug gekregen.

Een jonge hond hebben is wel leuk, daar kan je echt eindeloos plezier mee beleven op spannende tochten, een oude hond ook wel leuk, die heeft genoeg aan een klein rondje en verder lekker slapen, maar je hebt hem wel altijd in je agenda staan.
Dat is natuurlijk een keuze, maar nu is alles wat makkelijker geworden.

En ik kom nog wel eens in Kromme Elleboog, met Mellow, het hondje van mijn zusje.
En dit was in maart 2008, Quandy was toen een half jaar oud.
Qyandy leefde van 12 september 2007 tot 20 september 2019.
Hij kwam bij ons op 9 november 2007 en vanaf toen ben ik hem wekelijks gaan filmen, later maandelijks.
In  maart 2008 was hij dus zes maanden, en dit is het zestiende filmpje in de Quandy Binge Wachting Lijst, waar ze dus uiteindelijk allemaal in gaan komen.

Rene Donderdag 25 Februari 2021 at 9:21 pm | | Smurf

zeven reacties

Noortje

Wat een leuk filmpje en hij heeft het duidelijk naar zijn zin. Dat je hem niet meer mist is natuurlijk wel fijn. Je hebt wel fijne en mooie herinneringen aan hem lijkt me.

Noortje, (URL) - 25-02-’21 22:27
Hans

Prachtig om Quandy zo te zien rennen door de sloot.
Hij had vast een dol dwaze dag, belangrijk is dat hij ervan genoot. Hans

Hans, (URL) - 25-02-’21 22:51
די מריו

Zie hem gaan dan, heerlijk toch, die gaat helemaal los. Je hebt gelijk hoor dat je er een hoop vrijheid voor terug krijgt, maar ze geven natuurlijk ook onvoorwaardelijke liefde. Die is onvervangbaar.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 26-02-’21 07:36
francky

Je hebt gelijk wat vrijheid betreft, maar da’s niet alleen met honden hoor. Een kat of ook een gezin zorgen voor een volle agenda. Geniet dus maar van je vrijheid.

francky, (URL) - 26-02-’21 12:19
Rietepietz

Hij had er echt zin in in dat filmpje, heerlijk om een hond zo te zien rennen. Je hebt gelijk natuurlijk, een hond bepaalt je dagindeling en als je werkt dat is het lastig als je alleen voor een hond moet zorgen. Gelukkig kon Quandy bij je ouders blijven wonen toen jij dat flatje kocht waar geen honden toegestaan zijn.

Rietepietz, (URL) - 26-02-’21 17:56
ria

Prachtig filmpje, ik herinner me zelfs nog toen je het voor het eerst plaatste. Hij heeft een mooi leven gehad en verder zeg je het treffend, voor mij ook geen hond meer, al mis ik Didi nog wel elke dag ;-)

ria, (URL) - 26-02-’21 19:24
hanscke

Echt jonge honden gedrag. Niet moe te krijgen. Als Hessel en Iemand er niet meer zijn wil ik toch weer een hond. Maar geen twee meer. Ik vind het thuis met de honden zo ontzettend gezellig, de verplichtingen die het met zich mee brengt neem ik op de koop toe. Als ik ‘s morgens beneden kom en ik word begroet, dan is mijn dag al goed. De hele dag keutelen ze om mij heen, waar ik ben zijn zij, zit ik aan de grote tafel, liggen zij er onder, zit ik in de zithoek, dan zijn ze daar, alleen boven mogen ze niet komen, dan liggen ze heel geduldig bij de deur naar de gang te wachten totdat ik weer naar beneden kom.

hanscke, (URL) - 26-02-’21 19:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.