Zoönose

Natuurlijk stem ik niet op een vrouw omdat het een vrouw is, ik stem op een vrouw omdat ze mijn favoriete partij vertegenwoordigd.  Ik zei dat alleen maar ter inleiding van het lied.

Als u wilt weten waar u op moet stemmen als u toekomstige zoönoseuitbraken wilt voorkomen, dat zochten ze uit bij de VPRO.

En ik heb weer een reden gevonden om me niet te laten vaccineren.
De eerste reden is dat ik gebruik maak van het feit dat het niet verplicht is.
En de tweede reden zou kunnen zijn dat ze nu stoppen met een bepaald vaccin.

Eerst zeggen ze dat het vaccin goed getest is, eerst natuurlijk op onschuldige dieren en daarna op mensen, dan volgt er een officiele goedkeuring dat dagen duurt, en dan is het veilig.
En dan komen er berichten uit Scandinavie, mensen stierven na een prik.
Ja, zeiden ze toen, dat zijn oude zwakke mensen waarvan sommige al terminaal, wat bij mij meteen de vraag oproept waarom je in hemelsnaam zulke mensen nog wil beschermen en daar dan dat spul in jaagt.

Maar goed, inmiddels wordt er volop geprikt en weer komen er berichten uit Scandinavie.
Ineens stoppen er landen met prikken, maar Nederland gaat gewoon door. 
Tot vandaag, ineens stoppen ze er hier ook mee.

Ja, uit voorzorg.
Pardon?

Het was toch veilig?

Conclusie: neem geen prik, vertouw niemand, en ga goed stemmen.

Rene Maandag 15 Maart 2021 at 9:21 pm | | Smurf

zeven reacties

Hans

Dat had ik je ook geschreven, men kan je niet verplichten om je te laten inenten of bepaalde medicijnen te gebruiken.
Na wat ik vandaag weer hoorde, ga je echt twijfelen over de veiligheid van het vaccin. Hans

Hans, (URL) - 15-03-’21 22:31
די מריו

Ik schrok wel toen ik hoorde dat er toch diverse mensen niet goed reageerde op het vaccin. Dat geeft toch te denken.

Love As always
dimario

די מריו, (URL) - 15-03-’21 23:41
hermanstel65

Tja, de verwarrende berichtgeving en de inconsequente manier van handelen zorgt er wel voor, dat mensen al snel geen vertrouwen meer hebben in die vaccins. Ik verwacht niet, dat er een verband tussen de vaccins en die stollingen gevonden worden. De kans is statistisch gezien heel erg klein. Maar ik begrijp, dat het voor veel mensen reden genoeg is om af te zien van de vaccinatie. Maar zorg dan wel, dat geen Covid krijgt. Ik zie in mijn dagelijkse praktijk een hele hoop , erg zieke mensen. Dat wil je niet meemaken.

hermanstel65, (URL) - 17-03-’21 14:12
Rietepietz

Hoewel het om relatief weinig gevallen gaat ( in vergelijking met virus slachtoffers) is dit wel precies wat te verwachten was omdat het vaccin en nogal (té) snel door gejaagd is. Dan zijn er nog wel wat andere redenen voor mij om het ( nog ) niet te nemen al is de uitnodiging al binnen. Dat het niet verplicht is speelt voor mij geen rol in die beslissing.

Rietepietz, (URL) - 17-03-’21 16:42
ria

We zijn allemaal maar mensen in wat voor functie dan ook en van al die verwarrende berichten worden we onzeker en hoe onzeker ik ook eerst was en me niet wilde laten vaccineren, zo zeker ben ik inmiddels dat ik het wel wil! Want stel dat je Covid krijgt, dan is de kans dat je erg ziek wordt veel groter dan dat je ziek wordt van de vaccinatie. En de kans dat je Covid krijgt is echt heel veel groter.

ria, (URL) - 17-03-’21 20:39
frank-103

Opnieuw, niemand kan het iets schelen of jij je laat inenten, dan komen andere mensen eerder aan bod. Maar dan ook niet naar het ziekenhuis als je toch een ernstiger versie van corona hebt.

frank-103, - 17-03-’21 22:06
Liesbethblogt

Welke keuze iemand ook maakt, de gevolgen zijn hoe dan ook voor jezelf.

Liesbethblogt, (URL) - 20-03-’21 16:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.