Bekijk het maaR

Ik was een keer aan de wandel met Mellow, het hondje van mijn zusje, en we kwamen ergens in Winschoten deze sneeuwpop tegen.Dit vind ik nou erg grappig:Dit is zo triest.Eens was het andersom, en nu is het zo: boven reclame voor coca cola, en beneden een automaat van Pepsie.De sportschool op het Marktplein is ook weer open, de boel staat buiten.Wat er bovenuit steekt is het topje van de Winschoter Toren d`Olle Witte.Het bovenste gedeelte wordt gesloopt, daaronderin zit een supermarkt, dat blijft.Vorig jaar was er brand in een karakterstiek pandje, een voormalige smederij uit 1900, en raakte daarbij zwaar beschadigd.Eindelijk maar toch, sinds de dierenspeciaalzaak verhuisd is naar een andere lokatie in de stad stond dit leeg, en nu staan er allemaal meubels in.Ik heb al meubels, maar wie dat nog niet heeft kan binnenkort vast hier wel terecht.Tot zover, want tien vind ik op zich wel een mooi getal.

Rene Vrijdag 19 Maart 2021 at 9:21 pm | | Smurf

zes reacties

די מריו

Ik moet nog steeds een keer naar de Pets in Winschoten. Ze hebben het nu al zo vaak gevraagd. Misschien van de zomer eens…

Love as always
Dimario

די מריו, (URL) - 19-03-’21 22:49
Hans

Mellow heeft wel een leuke houding, een stoer hondje.
Sportschool, ach men gaat er ook met de auto heen in plaats van op de fiets.
Hopelijk wordt de voormalige smederij weer opgeknapt.
Zie hier veel meubelen in afvalcontainers verdwijnen bij overlijden, de markt is helemaal in elkaar gestort. Hans

Hans, (URL) - 19-03-’21 22:53
Frank103

Iedereen die met de lift in plaats van de trap naar de sportschool gaat met pek en veren in de Noordzee gooien? Hier komen die luie donders vaak met de auto naar de sportschool, in plaats van een stukje lopen of fietsen.

Frank103, - 19-03-’21 23:25
Terrence

Mooie rondleiding schotel jij ons weer voor, René! En tsja, de lift gebruiken als je wilt sporten in plaats van met de trap? Mensen zijn grappige wezens!

Terrence, (URL) - 19-03-’21 23:37
Rietepietz

Weer terug in een oude routine, 10 foto’s in een logje. Sporters willen natuurlijk niét al moe van de trap de sportschool binnenkomen. ;-)

Rietepietz, (URL) - 20-03-’21 18:30
ria

De fitness apparten buiten, dan kan je toch net zo goed een rondje op de gewone fiets gaan, of gwoon gaan hardlopen. Ik snap het allemaal niet meer zo

ria, (URL) - 20-03-’21 19:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.