U ziet maaR

Deze koningsdag ben ik voor het eerst in mijn leven over de Pieter Smitbrug gefietst, daarna een rondje door de wijken van BLauwestad en toen weer via diezelfde brug terug naar Winschoten. Bij het einde van de Hoorntjesweg stond een ijsverkoper, en deze brug is de langste van heel Europa, of er buiten Europa een nog langere is is mij niet bekend.

Deze brug is vernoemd naar een overleden burgemeester, mijn keus is het niet, zoiets wordt altijd gewoon zomaar besloten.
Maar hij is wel heel mooi, en zes miljoen euro is maar een schijntje als je het vergelijkt met het koningshuis, en daar heeft helemaal niemand wat aan.

Rene Dinsdag 27 April 2021 at 9:21 pm | | Smurf

zes reacties

Hans

De fietstocht over de Pieter Smitbrug is wel leuk om te doen, met mooie weer.
De BLauwestad komt vast nog. Hans

Hans, (URL) - 27-04-’21 22:09
ria

Prachtige bug! En ook een hele mooie boerderij halfverwege, of die nu zo blij met die brug zijn betwijfel ik.

ria, (URL) - 27-04-’21 22:22
די מריו

6 miljoen is nog te overzien voor dit soort partijen. Ik vind het een hoop geld. Wel druk daar op de brug, maar dat is ook logisch, het is mooi weer. Ik heb het hele filmpje afgekeken en kwam er niet morgen voor terug.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 27-04-’21 23:46
Terrence

Zes miljoen is nog te overzien voor zo’n goede fietsbrug. Leuk muziekje onder het filmpje, René!

Terrence, (URL) - 28-04-’21 00:35
John

Ja, waarom nu per se een burgemeester gebruiken voor de naam van een brug. Het is nooit de warmebakkerbrug of iets in die strekking, terwijl een bakker toch belangrijk werk doet.

John, (URL) - 28-04-’21 07:48
Rietepietz

De brug is blijkbaar niet overbodig want er wordt druk gebruik van gemaakt. Dan is het geen weggegooid geld al heb ik er niets aan want ik kom nooit die kant uit.

Rietepietz, (URL) - 28-04-’21 13:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.