U ziet maaR

Iedereen moet het natuurlijk zelf weten, maar in mijn hoofd zijn de voorstanders van het prikken ook voorstander van de niet werkende mondkapjesplicht, avondklok, lockdown en zes miljard voor de milieuvervuilende KLM, het zijn mensen die alleen aan zichzelf denken.

Rene Donderdag 17 Juni 2021 at 9:21 pm | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Niet iedereen zal het overal mee eens zijn. Die zes miljard bijvoorbeeld is iets waar ik weinig mensen positief over hoor praten.

Love As always
Dimario

די מריו, (URL) - 18-06-’21 06:52
ria

Gelukkig mogen we het allemaal zelf weten.

ria, (URL) - 18-06-’21 11:30
Rietepietz

Zat de wereld ( en de mens) maar zo zwart/wit in elkaar als jij het ziet.

Rietepietz, (URL) - 18-06-’21 15:49
Hans

Iedereen denkt voor een heel groot deel aan zich zelf, zijn eigen voordeel. Hans

Hans, (URL) - 19-06-’21 21:39
hanscke

Nee hoor, ik ben voorstander van prikken maar fel op de mondkapjes tegen. En vliegen? Het hoort bij deze tijd. Toen de trein werd uitgevonden waren er ook felle tegenstanders. Gelukkig hoeven we niet alles meer met de handkar en de bakfiets te vervoeren, en hoeven schepen niet meer door menskracht door de kanalen getrokken te worden. Elke tijd kent zo zijn problemen. Na het vliegtuigprobleem komt er vanzelf weer iets anders waar men zich druk over maakt. Nee ik voel me geen egoïst en ik weet zeker, dat ik niet alleen maar aan mijzelf denk.

hanscke, (URL) - 21-06-’21 22:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.