De aanslag

De dag die je wist dat zo komen:  Peter R. de Vries werd in zijn hoofd geschoten.
In Amsterdam, na een bezoek aan de commerciele televisie, waar die zijn geld mee verdiende, en dan aan iedereen verkondingen dat hij geen beveiliging heeft, dat is bijna vragen om problemen.

En dan is het zover, dat is naar, dat is vervelend en dat moet iedereen afkeuren.
Maar verbaas je toch niet!

De halve politiek wil er een slaatje uit slaan door net te doen alsof het wereldschokkend is.
Misdaadverslaggever, de naam al deugt niet, dat is zelf steeds met je kop in beeld en vooraan staan en met een veel te groot ego, gatverdamme.

Het is dus niet zo dat ik hem dood wens, het is wel zo dat ik me meer verbaas over de reactie op dit gebeuren dan het geval op zich, tot de koning aan toe.

Rene Woensdag 07 Juli 2021 at 9:21 pm | | Smurf

vijf reacties

די מריו

bij sommige mensen verbaas ik me niet, daar is hij er één van. Maar het blijft natuurlijk niet goed.

Love As always
Dimario

די מריו, (URL) - 08-07-’21 06:55
Rietepietz

De ophef is inderdaad meer dan overtrokken, temeer omdat men heel veel zendtijd volpropt met nieuws dat geen nieuws is maar alleen geleuter. In ieder geval is het wél een heel slecht beeld dat er mensen zijn die denken het recht te hebben wie dan ook neer te knallen. En die neergaande spiraal is al een tijdje aan het afrollen.

Rietepietz, (URL) - 08-07-’21 20:53
Hans

Ook je weblog is aandacht voor de zaak, door jouw bril gezien.
Zo geven de andere ook verslag, het is niet anders. Hans

Hans, (URL) - 08-07-’21 22:24
Noortje

Het is zo als Hans schrijft ook jij besteed er aandacht aan en dat doet de media ook. Het is natuurlijk niet wereldschokkend maar wel schokkend dat waarschijnlijk de onderwereld op klaarlichte dag in een drukke straat zomaar een aanslag pleegt.

Noortje, (URL) - 09-07-’21 13:17
Herman Stel

Ja je kon het zien aankomen. Dus waarover maken we ons druk? Maar is het al niet heel erg, dat we het normaal vinden, dat iemand, die niet in een goed blaadje staat bij de criminelen, gewoon erop kan rekenen, dat hij wordt vermoord? Moeten we ons niet heel erg zorgen maken over de veranderde moraal?

Herman Stel, (URL) - 11-07-’21 16:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.