Bekijk het maaR

Iedereen, gevaccineerd of niet, zou tegen de verplichte coronapas moeten zijn. Een dergelijke plicht is een schending van burgerrechten en -vrijheden.


Het is jammer dat Nederland nu hoort in het rijtje van de foute landen.
Er zijn immers ook veel landen waar ze niet aan zo`n pas doen.

Je wel of niet laten prikken is een keuze, geen plicht.
En mezelf laten testen als ik me gezond voel voel ik ook niks voor.

Ik hoop op solidariteit maar ik vrees dat die ver te zoeken is, het is ieder voor zich.
En ik besluit bij deze om nooit meer naar De Klinker te gaan, zij doen mee met de coronapas dus ook als die al lang en breed is afgeschaft en ongevaccineerden en ongetesten weer mogen komen,  ik zal daar nimmer meer een stap zetten, ik vergeet dit niet. 

Het waren vijf mooie jaren.

Rene Dinsdag 14 September 2021 at 9:21 pm | | Smurf

drie reacties

Hans

Als je de vrijheid heb om je niet te laten vaccineren, mag men die vrijheid niet via een omweg van je afnemen. Hans

Hans, (URL) - 14-09-’21 22:45
Riet (e) pietz

Het is inderdaad behoorlijk chantage dat klopt. maar aan de andere kant kunnen de theaters dan op volle sterkte draaien zonder verdere beperkingen. En waarschijnlijk gaat het ook het effect hebben waar de overheid op uit was , er melden zich steeds meer mensen aan voor een prik. maar toch…. op deze manier vaccineren afdwingen en zéggen dat het vrijwillig is deugt niet. Dan kun je het net zo goed verplichten

Riet (e) pietz, (URL) - 15-09-’21 19:17
Hans

Soesterduinen is een heel mooi gebied en ook een deel is hondenvriendelijk.
Daarom kwam ik er voorheen al vaker. Hans

Hans, (URL) - 15-09-’21 21:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.