ZoRginfaRct

En dat komt allemaal door dat Rutte en de zijne de zorg helemaal kapot hebben bezuinigd, zoals ze alles kapotbezuinigen.
Vroeger lag men in het ziekenhuis tot men beter was, tegenwoordig moet men er zo snel mogelijk uit om plaats te maken.   Het aantal inwoners wordt almaar meer, het aantal ziekenhuizen en bedden almaar minder.  Dat kan niet goed gaan en dat gaat dus ook niet goed.  Door het stemgedrag van het Nederlandse volk?

Het komt ook door de coronpas.
Sinds de invoering van de coronapas loopt het aantal besmettingen op.
Kap met die zeer OnNederlandse coronapas.

En wat doet de regering? Ze gaan de coronapas uitbreiden en verfijnen.

Ik mocht al niet meer naar het theater, cafe of restaurant.
Binnenkort mag ik ook niet meer in niet essentiele winkels komen.

Niet-essentiële winkels: kleding-, elektronica-, speelgoed-, meubel-, keuken-, vuurwerk- en schoenenwinkels, boekhandels, bouwmarkten, tuincentra, warenhuizen en juweliers.

Voor het wetsvoorstel stemden VVD, D66, CDA, ChristenUnie, PvdA, GroenLinks en Den Haan.
Even noteren, opdat wij niet vergeten.
Wanneer het ingaat weet ik niet, hopelijk horen we er nooit meer wat van.

Burgers horen elkaar niet te controleren.
Kap met de QR code en kap met dwang, vrije keus is vrije keus, graag respect daarvoor.
En die prikken werken ook niet naar behoren, kijk daar toch mee uit.

Rene Zondag 21 November 2021 at 9:21 pm | | Smurf

zeven reacties

Hans

De meest rechtse partijen zijn tegen de dwang.
Zit daar voor de toekomst ook een schaduwkant aan?
Er wordt nogal wat geroepen in de tweede kamer. Hans

Hans, (URL) - 21-11-’21 22:45
Terrence

Het aantal besmettingen stijgt. De coronapas is ingevoerd. Dat zijn twee verschillende zaken, René. Voorbeeld: als het aantal geboren kinderen afneemt én het aantal ooievaars in een land neemt af, dan is dat geen ‘bewijs’ dat ooievaars ervoor zorgen dat er kinderen worden geboren. Al jarenlang moeten wij een QR-code laten zien voor wij een voorstelling bezoeken. Als bewijs dat je je netjes aan de regels houdt (en een kaartje hebt gekocht) en mensen die zijn gevaccineerd hebben een veel kleinere kans om dood te gaan of ernstig ziek te worden van het virus dan mensen die zich hebben laten ompraten door mensen als Willem Engel en Thierry Baudet. Een van hun Duitse tegenhangers heeft zichzelf inmiddels toch maar wel laten inenten en ook Trump roept zijn aanhangers op om zich te laten vaccineren. Zelfs zij zien dus blijkbaar in dat dat verstandig is. Wat natuurlijk niet wegneemt dat het sinds Balkenende erg achteruit gegaan is in Nederland en dat Rutte er een schepje bovenop doet. En niet alleen op het gebied van Zorg. Dus waarom mensen nog CDA en VVD stemmen is mij echt een raadsel.

Terrence, (URL) - 21-11-’21 23:59
John

Het zorginfarct en de coronapas hebben niets met elkaar te maken. Het zorginfarct tijdens de eerste golf was redelijk te verklaren. Een combinatie van kapot bezuinigde zorg en een golf aan mensen die ernstig ziek werden. Nu is er een vaccin dat dit grotendeels kan tegengaan maar er zijn wappies die zich niet willen vaccineren. Hopelijk voeren ze die pas overal in!

John, (URL) - 22-11-’21 08:21
די מריו

Natuurlijk stijgen de besmettingen. Nee, dat heeft niet zozeer met wappies te maken, want laten we eerlijk zijn, 85% van de nederlanders boven de 18+ zijn gevaccineerd. Het kan niet zo zijn dat in een samenleving waar je op dit moment nergens mag komen als je niet gevaccineerd bent dat juist die 15% de hele zorg ziek zouden maken. Nee, het komt door verschillende facetten. A.. het is winter, in mei is al voorspeld dat het in november, december hoger zou zijn qua ziekten. Verder werken die vaccins gewoon niet (lang) genoeg. Dat is ook de reden waarom mensen die tegen zijn zich niet laten vaccineren.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 22-11-’21 09:29
Riet (e) pietz

Hier zijn in een straal van pak weg 15 km in loop van de laatste jaren 3 ziekenhuizen gesloten , omdat ze niet meer nodig zouden zijn. Aan calamiteiten heeft men blijkbaar niet gedacht. De operatietechnieken zijn inderdaad wél veel verbeterd waardoor mensen ook minder grote wonden hebben en dus eerder naar huis kunnen. Maar ziekenhuizen sluiten omdat er éindelijk geen lange wachtlijsten meer waren is natuurlijk belachelijk. Met je stemgedrag valt dit niet meer te beinvloeden, het zijn altijd die paar grote partijen die de dienst uitmaken ongeacht wat je stemt.

Riet (e) pietz, (URL) - 22-11-’21 18:19
Noortje

De besmettingen komen heus niet door de coronapas maar door dat rot virus.
Omdat er ziekenhuizen gesloten zijn en er daardoor ook minder ziekenhuisbedden zijn zou er dan toch geen tekort aan verplegend personeel moeten zijn? Maar helaas is dit wel zo.
Als iedereen zich zou laten vaccineren zou er op de ic’s ook minder problemen zijn want daar liggen hoofdzakelijk mensen met corona die niet gevaccineerd zijn maar daar zal jij het wel niet mee eens zijn.
Laten ze die coronapas maar overal invoeren.

Noortje , (URL) - 22-11-’21 20:22
marjolijn

Van mij mag de coronapas vandaag nog ingevoerd worden.

marjolijn, (URL) - 23-11-’21 06:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.