Afscheid

Vandaag maakte Lars Koehoorn ineens bekend dat hij er mee stopt.
Het stond al op een lager pitje, en dat wordt nu dus gedoofd, en wellicht gaat het eens weer branden.

Eerst las ik het op de lokale site en later verscheen het zelfs provinciaal, compleet met studiogesprek en een optreden. Klik op de linkjes, lees en bekijk en beluister dat even, en daarna heb ik nog deze tekst:

Ik leerde lars pas kennen toen er een gesprek stond in het Streekblad met de aankondiging van een optreden in theater De Tramwerkplaats, daar ben ik toen naar toe gegaan en ik heb hem nog de hand geschud, dat deed je nog in die tijd.
Ik heb dat optreden toen niet gefilmd, want daar wilde ik eerst toestemming voor, dus alle latere optredens die ik gezien heb heb ik vastgelegd en alhier gedeeld op mijn weblog.

Op 16 december jongstleden trad hij nog op op de radio, daar was ik overigens niet bij, maar ik ontdekte wel op Youtube drie liederen die hij daar gezongen heeft, te weten Love Runs Out, Bad Habits en Vincent. (alledrie aanklikbaar)

Tot zover, alles blijft natuurlijk tot het einde der tijden in mijn herinnering en op mijn weblog, en als er weer eens wat nieuws bij komt en ik kom er achter dan meld ik dat vanzelf wel.

Rene Woensdag 26 Januari 2022 at 10:22 pm | | Smurf
Gebruikte Tags:

vier reacties

די מריו

Niet iedereen blijft artiest tot in de lente van dagen. Misschien gaat het weer kriebelen en komt hij er weer terug.

Love as always
Dimario

די מריו, (URL) - 27-01-’22 06:59
francky

Veel artiesten hebben het moeilijk gehad door dat corona. Gelukkig blijft hij met muziek bezig.

francky, (URL) - 27-01-’22 13:06
Riet (e) pietz

Het is een moeilijk vak om iets in te bereiken en alleen talent en een goede stem is niet genoeg om echt groot door te breken, dan moet je ook nog de juiste mensen tegen het lijf lopen én een heleboel geluk hebben. Of het geluk een handje helpen met iets dat veel publiciteit meebrengt.

Riet (e) pietz, (URL) - 27-01-’22 20:16
Hans

Wie weet komt Lars later weer terug, hij zal er wel een goede reden voor hebben. Hans

Hans, (URL) - 27-01-’22 22:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.