Ronflonflon

Ommekeer Kolerezooi door Jacques Plafond in Ronflonflon, met beelden er bij van Quandy en dat is dan tevens de dertigste film in de  Quandy Binge Wachting Lijst.






Waarbij ik nog moet denken aan het moment dat Jacques Plafond een plaat draaide van de Amazing Stroopwafels en merkte daarbij op dat hij de naam van de groep leuker vond dan de muziek die ze maken.  En daar ben ik het volkomen mee eens.   Dat zou op zich wel een ,,selected uitspraak" kunnen zijn, ook een rubriek in Ronflonflon.

Vandaar dus  Quandy Binge Wachting Lijst, en als daar opmerkingen op binnenkomen is dat alleen maar des te leuker, missie geslaagd.

Rene Zondag 22 Mei 2022 at 10:22 pm | | Smurf
Gebruikte Tags: ,

zes reacties

Terrence

Altijd fijn om Quandy te zien, René! Pracht dier is het toch! Ik zou eerlijk gezegd geen titel van een liedje van de Amazing Stroopwafels kunnen noemen. Zoveel indruk heeft hun muziek dus blijkbaar niet gemaakt op mij.

Terrence, (URL) - 22-05-’22 23:13
די מריו

De Amazing stroopwafels ken ik alleen van naam… denk ik. Misschien maar eens op you tube zetten, misschien herken ik nog wat. Wat heeft Quandy nou aan de riem hangen?

Love As always
Dimario

די מריו, (URL) - 22-05-’22 23:29
John

Ik zet in ieder geval niet vrijwillig iets van de Amazing Stroopwafels op.

John, (URL) - 23-05-’22 07:57
Riet (e) pietz

Amazing Stroopwafels is inderdaad een leuke naam voor muzikanten, ze maken best nog wel aardige nummers al hoef ik er nou ook weer geen CD van.

Riet (e) pietz, (URL) - 23-05-’22 15:09
Herman Stel

Shakespeare zei al “What’s in a name?” Dus je hebt helemaal gelijk, En die filmpjes van Quandy zijn heel leuk. Ik zag ze op YouTube. “Have a nice day!”

Herman Stel, (URL) - 23-05-’22 16:27
Hans

Ommekeer Kolerezooi, we ontkomen er niet aan. Hans

Hans, (URL) - 23-05-’22 22:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.