DooR

Niet eerder sinds begin metingen zoveel ijsverlies in de Alpen.
De zoveelste waarschuwing.
Met tenslotte de feiten: 

Nog 26 van dit soort extreme smeltjaren en al het ijs is weg. Zo snel zal het niet gaan, maar het ligt in de lijn van de projecties dat ongeveer zestig procent van al het gletsjerijs in de Alpen nog zal verdwijnen, ook als we de klimaatdoelen uit het Parijse klimaatakkoord gaan halen.

En als ik zulke dingen hoor wil ik dat even opzoeken op internet, maar is het altijd alweer helemaal ondergesneeuwd door ander nieuws, want het gewone leven gaat ook almaar door.

Rene Donderdag 20 April 2023 at 10:23 pm | | Smurf

vijf reacties

Terrence

Soms denk ik wel eens dat het handig zou zijn om eerst de grootste problemen op te lossen en dan pas aandacht te besteden aan de kleinere problemen. Maar blijkbaar vinden veel mensen het momenteel belangrijker dat Gordon weer geen liefje heeft dan dat wij met z’n allen periodes van watertekort, verhoogde zeespiegel, energietekort en extreme hitte tegemoet gaan. En een regering hebben die weigert ook maar enige verantwoordelijkheid te nemen.

Terrence, (URL) - 21-04-’23 01:00
די מריו

Er zijn mensen die niet willen dat we dit echt weten, daarom wordt ander nieuws vaak groter gebracht. De media is niet te vertrouwen.

Love as always
dimario

די מריו, (URL) - 21-04-’23 07:05
John

Ja, van dit soort belangrijke nieuws verdwijnt erg snel in de zee van ander onzinnig nieuws. Zo kon ik eergister ene bericht over de zorg niet eens meer terugvinden.

John, (URL) - 21-04-’23 08:35
francky

Ze geven liever nieuws over jullile koningshuis dan dat ze ernstige onderwerpen aansnijden. Hier is het geen haar beter.

francky, (URL) - 21-04-’23 19:39
Hans

Men kiest toch weer voor vliegvakanties, met de auto op pad enz.
Dus eigenlijk roepen er vele dat het verkeerd gaan, maar daarnaast gewoon verder leven waar op de oude manier.
Soms ben je een roepende in de woestijn. Hans

Hans, (URL) - 21-04-’23 21:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.