KoRtzichtig

Hanske heeft de volgende reactie geplaatst:

voor mij mogen ze de wolven doodschieten.

Ieder zijn mening natuurlijk, vooral fijn als het zo goed onderbouwd is.
Dit riekt naar een ander niet gunnen.
Ik vind het een heel mooi idee dat er nog wild kan leven in Nederland, dat gun je me niet.
(En jij was ook al diegene die niet wist dat zure regen door menselijk ingrijpen deels is opgelost, niet helemaal goed op de hoogte dus)

Rietepietz heeft de volgende reactie geplaatst:

Ze hebben verder geen natuurlijke vijanden in Nederland, alleen de mens.

Dat weet mijn reet ook wel.  Geen reden om ze te pesten of andersins.

Herman Stel heeft de volgende reactie geplaatst:

Inderdaad, ze hebben geen natuurlijke vijanden hier. Dus fokken ze gewoon door en binnen een jaar of twee hebben we een wolvenplaag. Dus nu ook een paar beren loslaten en het komt weer goed.


Jij hebt duidelijk geen idee hoe de wolf hier gekomen is volgens mij.
Welnu, hij is komen lopen, en zij ook, en als hun kinderen volwassen zijn gaan zij ook op pad naar nieuwe leefgebieden.  Mafketel.

Dimario heeft de volgende reactie geplaatst: Ehhhh, niet iedereen in Gelderland natuurlijk.

Love As Always


Ik heb het ook niet over de inwoners van Gelderland maar over het provinciebestuur, excuses dat ik niet op kleuterschoolnivo door mijn knieen ben gegeaan om dat toch wel heel erg overdreven duidelijk te stellen voordat er misverstanden onstaan en men zou kunnen denken dat ik iets anders bedoel dan ik daadwerkelijk bedoel.  
Een beetje lezer zou toch moeten kunnen begrijpen waar het over gaat, weer mislukt dus.

Rene Zondag 25 Juni 2023 at 12:23 pm | | Smurf

drie reacties

Herman Stel

Wat een onaardige reactie. Is dat nu nodig? Ben je tegen jouw medewerkers ook zo? Of ben je familie van die aannemer, die nu voor de rechter komt? Je hebt overigens werkelijk geen enkel idee waarover je het hebt. Lees je eens goed in over het uitbreiden van de territoria van wolven als er sprake is van overbevolking in een bepaald leefgebied. Jij hebt blijkbaar de illusie, dat die wolven vanzelf weer weggaan. Waarheen dan? Hetzelfde gebeurde in de V.S. met de overpopulatie van de zwarte beer en de alligator.
Enfin, dat Groningers in de rest van het land niet zo goed bekend staan wordt me steeds duidelijker. Je hebt me immers al eens dood gewenst. Ik wens je het allerbeste en stop nu definitief met jou te volgen. Kost me teveel tijd. Die kan ik beter besteden aan mijn schietoefeningen voor het geval de wolf straks in mijn straat loopt.

Herman Stel, (URL) - 25-06-’23 17:28
Rietepietz

Je hebt blijkbaar een intelligente reet .

Rietepietz, (URL) - 25-06-’23 20:26
די מריו

Nuchter Nederland bestaat niet meer, we zijn een land met een flink aantal debielen geworden.
Vooral in Gelderland:

Ik heb nog even je zin bekeken, maar er staat nergens dat het op het provinciebestuur slaat. Misschien is dat voor jou duidelijk, maar je moet natuurlijk niet voor een ander denken.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 25-06-’23 22:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.