Je account is opgeschoRt

Na een zorgvuldige beoordeling hebben we geconstateerd dat jouw account de regels van X heeft geschonden. Je account bevindt zich nu in de modus 'alleen lezen', wat betekent dat je geen posts kan plaatsen of opnieuw kan plaatsen, of content leuk kan vinden. Je kan geen nieuwe accounts aanmaken. Als je denkt dat we een fout hebben gemaakt, kan je bezwaar maken.

Ja, nee, ik ga geen bezwaar maken.
Ik ben me er zeer van bewust dat als ik gebruik maak van twitter, of youtube of instagram of weet ik wat, dat ik dan gebruik maak van andermans website.
Dus ik moet me gedragen.

En ik ga nergens voor betalen.
En ik ga zeker geen bezwaar maken of wat voor gedoe dan ook.

Ik heb ook geen idee wat ik fout heb gedaan, misschien iets te grof geweest.
Ik vond het namelijk altijd wel leuk om mensen eens wat te laten verbazen.

Of om iets uit te leggen, want keer op keer komen mensen met dezelfde argumenten die zo makkelijk weerlegbaar zijn, en dat deed ik dan wel eens.
Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die bezwaren hebben tegen regenboogzebrapaden, en dat is dan ook juist de reden dat die regenboogzebrapaden hoognodig zijn.
Of mensen die bang zijn voor de wolf.
En mensen die geen kut durven zeggen, die zeggen dan k#t of K*t of zo.

Nou ja, van mij hebben ze geen last meer, en ik heb de app en de site ook maar verwijderd, alleen lezen is niet mijn ding.  Bovendien zat ik er niet eens dagelijks op.

Rene Donderdag 14 September 2023 at 11:23 pm | | Smurf

vier reacties

ria

Ik ga dat account ook maar eens verwijderen, doe er al jaren niets meer mee en lees er nu alleen maar negatieve dingen over.

ria, (URL) - 15-09-’23 17:16
די מריו

Ik ben nooit een twitteraar geweest. Is het nog niet op z’n retour?

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 15-09-’23 19:51
Rietepietz

Ach, ik ben niet zo teergevoelig en ga er altijd maar van uit dat grofheden meer zeggen over de schrijver ervan van dan over degene waarop het gericht is. Niemand hoeft van mij ergens uitgezet te worden omdat iedereen vanzelf de lezers krijgt die bij hem/haar passen.

Rietepietz, (URL) - 15-09-’23 20:13
Hans

Haha, ik dacht aan je eigen blog.
Daar kun je gewoon schrijven wat je wilt. Hans

Hans, (URL) - 15-09-’23 22:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.