Qualiteit

Vorige week zaterdag was er een aanslag in Winschoten, er ontplofte een bom in een winkelstraat en de NOS zweeg in alle talen.  
Op woensdag was er weer een aanslag, een tweede bom ontplofte in dezelfde winkelstraat.
De eerste was vroeg in de ochtend bij een gameshop, de tweede in het holst van de nacht bij een kapperszaak.
De bommen waren tot in de wijde omtrek te horen, ik heb zelf niks gehoord, ik sliep.

Woensdag maakte het NOS Journaal er een reportage over die begint in de 17e minuut
Dat ging meer over de vele exposies in Nederland, maar ditmaal was er een verslaggever afgereist naar Winschoten en Oude Pekela. 

Nieuwsuur had er afgelopen vrijdagavond bijna zes minuten zendtijd voor over.

Met pluspunten voor de burgemeester die nog even opmerkt dat de capaciteit van de politie in de provincie Groningen wel een probleem is.
Het aantal politiemensen wordt gebasseerd op het aantal inwoners, en hier wonen relatief minder mensen in relatief grote gebieden. Dus kwa inwonertal krijgen we onze mensen wel, maar de gebieden die ze moeten bestieren zijn enorm uitgestrekt, en dat trekt crimineel tuig aan.

Maar ik denk niet dat meer politie echt de oplossing is, de strijd tegen drugs zal pas stoppen als drugs wordt gelegaliseerd. (Dus dat het niet meer verboden is, maar wordt geaccepteerd dat het bestaat)

Rene Zondag 24 September 2023 at 11:23 pm | | Smurf

drie reacties

Rietepietz

Op zich inderdaad beter om drugs vrij te geven maar maak je geen illusies, dan vinden criminelen wel weer een andere manier om hun zakken te vullen ,zeker als de pakkans veel te laag is door onderbezetting.

Rietepietz, (URL) - 25-09-’23 18:14
די מריו

Legalisatie en voorlichting hoe je het wel of niet moet gebruiken.

Love as Always
Dimario

די מריו, (URL) - 25-09-’23 22:00
francky

criminaliteit is van alle tijden en zal er altijd zijn. Of het nu om drugs gaat of iets anders.Het maakt niets uit. Denk maar aan internetfraude om iets te noemen.

francky, (URL) - 26-09-’23 09:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.