Zwalken dooR AmsteRdam

Vandaag met de tram door Amsterdam geweest, eindigend bij de Westergasfabriek om aldaar me onder te dompelen in een uur durend kunstwerk.
Vervolgens meteen maar even een kijkje genomen bij het festival van de Rollende Keukens,  waar meer dan honderd geuren mijn neus binnendrongen.
Daarna met de bus naar het Centraal Station, ook een leuk gebouw, en dan wandelend naar De Dam, ondertussen nog even gekeken naar de lange rij die voor de zaak van Tonyschocolonely Super Store.  Mij net iets te lang om in te gaan staan wachten.

Op De Dam was net een pro Palestina demonstratie bezig, en toen via de Kalverstraat en wat zijstraten uitkomen op de Boekenmarkt op het Spui.  En dan ben je ook zo op het Rembrandtplein en daar hebben we even gegeten en toen al trammend weer terug naar camping Zeeburg.
De tramlijnen zijn weer allemaal veranderd, de voorouders hebben dat toch allemaal verkeerd gedaan vroeger, hopelijk is het nu wel goed.

En tussen deze opsomming door natuurlijk van alles gezien en gehoord, en geroken.

Rene Vrijdag 10 Mei 2024 at 11:24 pm | | Smurf

twee reacties

Rietepietz

Waarschijnlijk zag je in de westergasfabriek “de Hollandse meesters” die draait nu zag ik toen ging zoeken.
Die heb ik nog niet gezien, hoop dat die nét zo mooi is als de 2 voorgaande exposities die echt geweldig waren.

Rietepietz, (URL) - 11-05-’24 18:53
די מריו

Een mooi dagje uit geweest dus. Genoeg te zien in zo’n stad.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 11-05-’24 23:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.