Quandy

Het leuke van een weblog is dat ik dan terug kan kijken opzoek naar filmpjes van Quandy, en dat ik dan ook ga bekijken wat ik verder allemaal tegenkom, en dan ben ik zo een uur verder.
Nu doet mijn  weblog het de laatste tijd niet altijd even goed, dus ik moet daar maar van genieten zolang het nog kan.Quandy leefde van 12 september 2007 tot 20 september 2019.
Hij kwam bij ons op 9 november 2007 en vanaf toen ben ik hem wekelijks gaan filmen, later maandelijks.
In januari 2010 was hij dus  twee jaar, en dit is dus alweer het zoveelste filmpje in de Quandy Binge Wachting Lijst, waar ze dus uiteindelijk allemaal in gaan komen.

Rene Woensdag 22 Mei 2024 at 11:24 pm | | Smurf

vier reacties

די מריו

In de sneeuw. Dat is alweer even geleden dat ik dat gezien heb. Hoeft van mij ook niet elk jaar. Je site hapert af en toe inderdaad, maar tot nu toe, met wat geduld, heb ik nog alle berichten kunnen zien.

Love As always
Dimario

די מריו, (URL) - 23-05-’24 07:03
Rietepietz

Ja klopt, ik kon ook een paar keer helemaal niet op je site komen, geen idee waarom want vandaag werkt het gewoon weer goed. Blogs hebben vaak een soort dagboekfuntie, ik lees ook vaak wat te rug op m’n site.

Rietepietz, (URL) - 23-05-’24 17:34
Ria

Herkenbaar hoor, alles! Dat van dat wegdromen maar ook dat niet alles een periode niet al te goed werkt, ik merk dat nu ook bij jou, dat gaat wel weer voorbij, ik denk iets met een back up of zo, wie weet ben ik binnenkort ook weer aan de beurt.

Ria, (URL) - 23-05-’24 19:34
Hans

Het blijven mooie herinneringen aan Quandy. Hans

Hans, (URL) - 23-05-’24 22:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.