Ygenwijs

Het blijft me verbazen wat er in Amerika gebeurt. Wederom is de heer Michael Jackson aangeklaagt wegens vermeend sexueel misbruik 20 jaar!! geleden. Dit keer door een man die beweert het gebeuren te hebben verdrongen en toen hij een zaak tegen Jackson op de tv zag, dat hij ook actie wilde ondernemen.

Ik denk dat Michael Jackson vast wel iets heeft geflikt wat niet door de beugel kan maar door 1 zaak die op de televisie kwam, schieten alle aanklachten tegen hem als paddestoelen uit de grond. Ik zeg niet dat hij niets heeft gedaan, maar ik denk dat 3/4 van de aanklachten gewoon uit het duimpje komt.

DarkRain

Rene Zondag 07 November 2004 at 12:51 pm | | Smurf
Gebruikte Tags:

30 reacties

Renésmurf

Mensen willen gewoon geld zien.
En doordat hij rechtszaken afkoopt heeft hij dit zelf in de hand gewerkt.

Renésmurf, (URL) - 07-11-’04 13:06
Karlijn

Ik weet het niet hoor. Ik weet er te weinig van om mijn mening te geven.

Karlijn, (E-mail ) (URL) - 07-11-’04 13:07
Gert-Jan

Micheal Jackson is schuldig.
Maar is berechten nou zo moeilijk?
Damn, iemand die hier zo iets begaat wordt gelijk berecht maar die Amerikanen stammen uit het stenen tijdperk!

Gert-Jan, (E-mail ) (URL) - 07-11-’04 13:07
SjorsLive

En er komen nog veel meer mensen die sex met MJ hebben gehad…ik niet!

SjorsLive, (E-mail ) (URL) - 07-11-’04 13:14
joal

@renesmurf over jouw comment bij mij:
ondertussen heeft de burgervader zijn excuses al aangeboden. maar het schilderij is daarmee niet terug.

@maikol dzjekson: ik vind het een creep maar dat wil nog niet zeggen dat ie alles gedaan heeft wat ze aan zijn kar willen hangen. er valt (nog wel tenminste) geld te halen bij die vogel en dat probeert een aantal mensen dus.
als ie echt schuldig is, komt ie toch wel te hangen denk ik. zelfs in de usa wordt nog wel ‘s recht gesproken!

joal, (E-mail ) (URL) - 07-11-’04 13:18
leidje

Ik heb geen idee of “hij” iets geflikt heeft wat niet door de beugel kan, ik weet wel dat zolang mensen geld kunnen slaan uit iets het ook zal gebeuren, schuldig of niet schuldig..:-((monkey)

leidje, (E-mail ) (URL) - 07-11-’04 13:56
Kevin

Als hij wat heeft gedaan wat niet kan moet hij daar voor worden gestraft!

Kevin , (E-mail ) (URL) - 07-11-’04 13:57
vergifjuh

tis gewoon 1 zielig zooitje !
allemaal !!

vergifjuh, (URL) - 07-11-’04 14:19
Brillie

Niet door de beugel kan? Wat heeft een orthodontist hier nu mee te maken? Kijk, mensen willen geld zien, veel geld, want daar draait alles om in de US. En je mag alles doen om dat geld te krijgen.

Brillie, (URL) - 07-11-’04 14:20
Stefjuh

Na ik weet het niet, ik kijk niet zoveel naar wacko jacko, of hij het wel of niet heb gedaan hij heeft wel goeie muziek;)

Stefjuh, (URL) - 07-11-’04 14:27
Sanshine

Twintig jaar na dato; dan ben je volgens mij een echte gold digger.

Sanshine, (URL) - 07-11-’04 15:58
Jolanda

ik denk ook dat er nu veel goudzoekers komen. En dat sooret mensen vind ik ook walgelijk…wat jackson gedaan heeft of niet weet ik niet

Jolanda, (URL) - 07-11-’04 16:55
DeKLEINeMAN

Een kat in het nauw maakt rare sprongen!!

DeKLEINeMAN, (URL) - 07-11-’04 17:02
Leibele

Een eerlijk proces en dan een eerlijke veroordeling.Nu weiger ik nog over schuldig of onschuldig te spreken.

Leibele, (URL) - 07-11-’04 18:05
Roelof

Ik heb geen idee of het allemaal waar is wat er geschreven wordt over hem. Ik vind zijn vroegere muziek nog steeds goed. Wat hij in zijn eigen tijd doet kan me dan eigenlijk weer niet schelen.

Roelof, (URL) - 07-11-’04 18:32
Jeanne

“Ik zeg niet dat hij niets heeft gedaan, maar ik denk dat 3/4 van de aanklachten gewoon uit het duimpje komt.”

interessant.
heb je ook nog een bepaalde reden daarvoor?
of ‘denk’ je het alleen maar?

en @ Smurf met:
“Mensen willen gewoon geld zien.
En doordat hij rechtszaken afkoopt heeft hij dit zelf in de hand gewerkt.”

van jou had ik ook een meer inhoudelijke reactie verwacht.

waarbij ik tegen Roelof met “Ik vind zijn vroegere muziek nog steeds goed. Wat hij in zijn eigen tijd doet kan me dan eigenlijk weer niet schelen.” alleen maar wil zeggen dat je je kennelijk nooit in seksueel misbruik van kinderen hebt verdiept.

Jeanne, (E-mail ) (URL) - 07-11-’04 19:17
Chile

In US doen ze toch alles om aan geld te komen?Of is datr een vooroordeel.Toch is heel opvallend vreemd dat er opeen s veel mensen komen met allerlei vage verhalen en aanklachten tegen MJ.Mensen, ga leren en zoek gewoon werk ipv van dit zielige gedrag.
Maarja niemand uit de US die dit hoort natuurlijk :-I

Chile, (URL) - 07-11-’04 19:36
DarkRain

@ Jeanne eigenlijk wat Chile ook al zegt, heel veel mensen willen gewoon geld van hem proberen af te troggelen op deze manier, in Amerika is dat mogelijk. Waar rook is is meestal ook vuur dus daarom 3/4.

DarkRain, (E-mail ) - 07-11-’04 19:40
Miss Marple

Ik denk dat er veel aanklachten zijn wat geld zien, en weten dat er veel te halen valt!!

Miss Marple, (URL) - 07-11-’04 20:09
Jimmy

Waar rook is, is vuur zeg ik altijd maar. Als je onschuldig bent, tref je geen schikking (eerdere rechtzaak van Wacko Jacko)

Jimmy, (URL) - 07-11-’04 21:23
Arjan

Daar kan je best wel gelijk in hebben.

Arjan , (URL) - 07-11-’04 21:57
Manderijn

Tja..ik vind het wel een excentrieke en vreemde man, maar heb geen idee of ie ‘t wel of niet heeft gedaan, Hij heeft vast wel iets gedaan maar tussen de boze menigte zitten vast wel wat bogus geldwolven. De arme man..heeft al genoeg te stellen met alleen z’n neus..(joker)

Manderijn, (URL) - 07-11-’04 23:20
Ladyloela

Michel Jacson moet eens de confrontatie aangaan met zijn aanklagers. En niet steeds alles afkopen. Dan zullen we wel eens zien of hij schuldig is of niet. Hij werkt dit soort dingen zelf in de hand vind ik.

Ladyloela, (URL) - 08-11-’04 09:45
witchy

Ik denk wel dat hij niets heeft gedaan. Het is zelf een kind.

witchy, (E-mail ) (URL) - 08-11-’04 10:46
keekstar

een man die zo close omgaat met kinderen als micheal jackson word al snel als pedo beschouwd. Het klinkt eenbeetje vreemd maar dat is bijvoorbeeld de reden dat er erg weinig mannen aan worden genomen op een kinder dag verblijf. Ik denk niet dat Micheal iets heeft gedaan. Ik denk wel dat die gozer niet helemaalsm spoort en dat mensen gewoon misbruik willen maken van zijn rijkdommen.

keekstar, (URL) - 08-11-’04 22:32
marjanne

Jackson spoort niet. Wat mij betreft is ie zo schuldig als wat.

marjanne, - 09-11-’04 18:39
mustax440

Wij (de wereld) hebben Michael Jackson gemaakt tot wie hij vandaag is door hem zo te idoliseren. Van een normale ontwikkeling is geen sprake. Logisch gevolg dat deze man zich ‘anders’gedraagd dan wat wij normaal vinden.Ik denk dat deze man zo overgevoelig is dat hij niet in staat is een ander iets aan te doen.Ik denk dat hij psychisch altijd kind gebleven is en daardoor beter met kinderen kan communiceren en dat dan ook doet, onschuldig!

mustax440, (E-mail ) - 02-02-’05 12:28
Serena
wat ze tegen mij zeggen is dat hij een donkere huid heeft gehad maar zich op afschuwelijke wijze heeft late verandere,..uit angst afcorse!! over die rechtzaken: allemaal bulshit! laat die arme man met rust, denken ze nou echt dat iemand die met zoveel goede bedoelingen en een prachtig lied over Heal the world zoiiets flikt? nee, als ik die klojo die die roddels over hem heeft verzint in mijn klauwen krijg…. ff een vragie… hoe oud is Jackson? is tie getrouwd?(zo ja, helaas….)
Serena, (E-mail ) - 14-02-’06 15:43
Serena

ge heb wel lef zeg,dat zo te zeggen. Was je dr bij? hebbie ‘t gezien? nee? nou dan! ga ff bij een roddelblad werken zeg!!

Serena, (E-mail ) - 14-02-’06 15:46
cheap butalbital

Sorry for my behaviour

cheap butalbital, (E-mail ) (URL) - 25-12-’06 04:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.