VeRwijdeRde Reactie 28 maaRt 2008

En dat laatste is nou precies wat ‘zij’ jou en mij niet gunnen. Geen vrijheid en geen respect. Er zit echt wel wat in hoor in dat filmpje. Nix nieuws en vooral ver van mijn bedshow denkt iedereen. Ik denk het niet. Er zit heel veel agressie ingebakken. Ik woonde 11 jaar met een Moslim schijnbaar een vredelievend persoon en erg verwesterd. Na 11 jaar denk je iemand toch wel aardig te kennen. Niet dus. Hij deed opeens wel erg rare uitspraken. De joden moeten allemaal dood. Vrije mening. Ik verdien het om doodgemaakt te worden volgens hem. Ook zijn vrije mening. Bovendien vertelde hij onze zoon van 4 dat die zijn moeder dood moest schieten als hij wat groter was. En hoe noemen we dat; het aanzetten tot het hebben van een vrije mening? (Beter vroeg mee beginnen, voor goede isl. kindjes) Uitzondering?

Rene Vrijdag 28 Maart 2008 at 5:59 pm | | Smurf

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.