Conclusie

Gisteren, en al u dit leest is het alweer eergisteren, had Rising Flow Radio een speciale ingelaste uitzending over de inmiddels welbekende "Moet Geert Wilders vermoord worden?" poll.

Mensen mochten bellen met de studio en er werden wat klaagmails voorgelezen.
Iedereen die gemaild had werd teruggemaild met het verzoek vooral te luisteren en zijn of haar mening kenbaar te maken.

Met een (zich noemende) Joods Christelijke Pastoor, Ben Kok, wat ik toch wel een beetje een enge man vind, werd ook een telefoontje gepleegd.
En meneer tikte na afloop een stukje op het internet, en dat kan u hier lezen.

Die meneer houdt er merkwaardige standpunten op na, en stelt een aantal vragen.
Lees zijn weerzinwekkende relaas, en vrees met mij dat hij het volgende lied vast en zeker als iets zeer serieus ziet:

Rene Donderdag 22 Oktober 2009 at 12:00 am | | Smurf
Gebruikte Tags:

twintig reacties

Annemarie

Hoe meer Wilders in het nieuws komt, hoe meer aandacht en hoe populairder hij wordt…

Annemarie, (E-mail ) (URL) - 22-10-’09 00:25
Marco

De hoofden koel gehouden tijdens de koude oorlog? In heel Europa werden kruisraketten geplaatst. In de VS leerden ze kinderen onder de schoolbanken te duiken mocht er een atoombom vallen. Ja, we hielden het hoofd koel, we bleven nog net van die vuurknop af. Al scheelde het een paar keer niet veel.

Wilders is niets anders dan een racist. Hij komt op voor de vrije meningsuiting, ook al bedoelt hij dat die alleen voor hem mag gelden. Helaas zien vele landgenoten dat nog niet echt in en denken dat hij de nieuwe messias is en ons landje wel eens zal redden van de “linkse terreur elite”. Knettergek zijn die lui die in hem geloven.

Marco, (E-mail ) (URL) - 22-10-’09 00:55
Sandra

Goh, stel je eens voor dat het andersom zou zijn. Dat we hier in het westen niet mogen denken en zeggen wat we willen. Ik denk dat mensen als Geert W en Ben K voorop zouden staan als vluchtelingen op weg naar een land waar dat wel mag.

Sandra, (URL) - 22-10-’09 01:47
Redstar

Wat een liedje zeg :-)
Ik probeer in zulke vraaggesprekken ook de zaak om te draaien zoals Sandra hier doet. ALs wij in en land zouden wonen zoals er zijn in het Midden Oosten zouden we ook weg willen ja.
HEt enigste wat ik vind is dat je je eigen geloof nooit moet opdringen aan een ander, en dat gebeurt helaas wel

Redstar, (E-mail ) (URL) - 22-10-’09 06:56
francky

ik heb regelmatig contact met moslims en heb nooit problemen gehad. Meestal zijn het vriendelijke mensen die – geloof het of niet – eerder bang dan opdringerig zijn.
Een goede dialoog kan al heel wat problemen oplossen.

francky, (E-mail ) (URL) - 22-10-’09 07:02
Di Mario

Wel mooi he, er zijn altijd mensen tegen..en voor…
Maar sommige kunnen wel schreeuwen als een mager speenvarken.
Terwijl dat niet eens kosjer is.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (E-mail ) (URL) - 22-10-’09 07:32
Me!

Ik sluit me aan bij Annemarie, doodzwijgen die man.

Me!, (E-mail ) (URL) - 22-10-’09 07:57
Mannie

Wat er al is gezegd als het hier zo zal wezen dat er ook weggelopen wordt. Maar aan de andere kant is weglopen niet een echte oplossing, weglopen voor problemen is dat namelijk nooit

Mannie, (E-mail ) (URL) - 22-10-’09 10:47
Chantal

Je moet vertrouwen houden in de mensheid en eigenlijk niemand hoeven te vrezen… op de occasional gek na, maar daar doe je weinig aan.

Chantal, (E-mail ) (URL) - 22-10-’09 10:51
Leibele

Wie zwijgt stemt toe. Dat is zo,n beetje de les die de wereld zo langzamerhand wel heeft moeten leren. Kruistochten, de Inquisitie, de kolonisatie van Azie en Afrika, de slavernij, het nazisme en meer zijn daar duidelijke voorbeelden van. Zwijgen over Wilders is gevaarlijker dan je denkt. Net zo gevaarlijk als Geert het zwijgen opleggen door moord.

Leibele, (E-mail ) (URL) - 22-10-’09 10:58
Terrebel

Waarom riepen mensen bij de rellen in Hoek van Holland niet massaal:“Kijk, weer van die achterlijke autochtone blanke boeren!”? Omdat het onzin is mensen te bekijken naar ras of afkomst. Die achterlijke blanke boeren kunnen er toch niets aan doen dat ze uit Urk en zo komen? Erg flauw om die arme jongens erop af te rekenen wat hun moeder en haar vader hebben gedaan…(Om even “vooroordelerig” en Wilderiaans (maar dan de andere kant op…) bezig te zijn. Jammer dat ik mijn mening niet mag verkondigen in het openbaar want wie blanken beledigt heeft ongelijk. In het land der blanken dan.:-(

Terrebel, (URL) - 22-10-’09 13:16
CasaSpider

Que sera, sera.
De toekomst zal het leren.

CasaSpider, (E-mail ) (URL) - 22-10-’09 14:10
geertje

Vond die poll walgelijk.
Zeker na de mooird op Van Gogh en Fortuyn
Ik vind hem gewoon niet kunnen.
Wilders; geen woord aan vuil maken; had aan de poll bijna een logje aan gewijd maar besloot op het laatste moment het niet te doen; hij is de aandacht niet waard.

geertje, (URL) - 22-10-’09 16:12
marion

Hij heeft zijn mening en je kan het er mee eens zijn of niet, maar hij mag en kan hem verkondigen omdat we nou eenmaal in dit land wonen en leven. Ik luister er gewoon niet meer naar. Ik leef omringt door alle talen en kleuren maar heb het meest last van Nederlanders die zich niet weten te gedragen..Een goed gesprek is nog steeds mijn eerste stap..

marion, (E-mail ) (URL) - 22-10-’09 18:27
Rowin

Wat een liedje =\

Rowin, (E-mail ) (URL) - 22-10-’09 18:38
Liesbeth

Ik heb lang niet altijd van die fijne ervaringen met moslims gehad. Toch kan ik niet gaan generaliseren. En wilders doodzwijgen gaat ook niet. Zo’n oproep slaat ook nergens op.

Liesbeth, (E-mail ) (URL) - 22-10-’09 20:24
Bartacus

Ik Ben geen Kok

Bartacus, (E-mail ) (URL) - 22-10-’09 20:56
jager

Walgelijke standpunten, zoiets lijd zomaar tot oorlog… Waar is de tolerantie en begrip? Ach, hij weet niet beter…

jager, (E-mail ) (URL) - 22-10-’09 21:30
tagrijn

Ik heb dat verhaal van die Kok gelezen. Geen aandacht aan geven is het beste. Ook deze man spreekt zichzelf in dat stuk voortdurend tegen.

tagrijn, (E-mail ) (URL) - 22-10-’09 22:13
frank103

Nu een poll beginnen of we Raymond van RFR moeten doodslaan? Of die Ben Kok? Of de Vliegende panters, nu we toch bezig zijn?
Ik vind zo’n poll niet kunnen, er zijn een boel simpele zielen op deze wereld die de uitkomst kunnen zien als een excuus om iemand de hersens in te slaan. En dat kan de bedoeling niet zijn!

frank103, (URL) - 22-10-’09 23:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.