Tsunamie van Islamisering

Ik ben een liefhebber van korte duidelijke filmpjes.
Met cijfers en feiten.

Met dank aan de christelijke human interest omroep, de NCRV.

Rene Woensdag 07 September 2011 at 6:00 pm | | Smurf

twee reacties

J@n.

Daar gaat het Wilders ook helemaal niet om, dat weet hij ook wel, maar hij krijgt met dergelijke kreten wel erg veel aanhang.

J@n., (URL) - 07-09-’11 18:26
rietepietz

Toch is het wel een erg “aanwezige” godsdienst als je die vergelijkt met alle andere godsdiensten in Nederland en dát zal de angst veroorzaken .Ik wordt érrug kriegel als men uitsluitend “hallal” erwtensoep maakt om het mogelijk te maken dat moslims de erwtensoep kunnen eten ( iets dat ze zélf misschien niet eens willen) erwtensoep is nou eenmaal van varkensvlees gemaakt ,zo is het recept en zo wil ik ze ook in de bedrijfskantines zien als het niet mogelijk is twee soorten te maken
Dit is natuurlijk maar een klein voorbeeld .Ik wil óók niet het werk erbij doen van vastende moslims ( dat is me ooit wél gebeurd) .Ik ken trouwens div Nederlanders die moslim zijn geworden ,omgekeerd ken ik geen enkele moslim die overweegt zijn geloof aan de kapstop te hangen of christen te worden .Misschien geen sunamie maar toch wel aardig wat geklots tegen de oever !

rietepietz, (URL) - 08-09-’11 18:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.