Afgelopen oktober

Quandy zou er vast geen probleem mee gehad hebben als die als zeehond ter wereld was gekomen.Dan neem ik u nu mee naar een zondag in oktober, toen ik even naar natuurgebied Reiderwolde was, ten noorden van Winschoten.Alwaar dit schitterende zeven meter hoge uitkijktorentje onlangs geopend is, net als dat hele gebied.
Ik maakte er destijds al een filmpje van, zie hier.Maar ik had mijn fototoestel dus ook bij me.Het is een prachtig torentje en geheel gratis toegankelijk.Het torentje is neergezet op een kunstmatig heuveltje en men kan ver rondkijken over het vlakke Groninger land, tot Duitsland toe.Zelfs mijn schaduw genoot er van.En daar is de welbekende "rups" te zien, een informatiepand voor mensen die willen wonen in Blauwestad.Ik had ook nog een boel uitzichtfoto`s, maar dat komt later, omdat ik tien plaatjes wel welletjes vind.En ik sluit af met deze boomstam.

Rene Zaterdag 05 November 2011 at 12:00 am | | Smurf

twaalf reacties

J@n.

Je hebt tegenwoordig duidelijk een beter fototoestel en je hebt er kijk op om moote plaatjes te schieten. alleen die laatste is niet recent.

J@n., (URL) - 05-11-’11 00:47
Redstar

Als zeehond was hij ook weer graag aan land geweest.

Redstar, (URL) - 05-11-’11 07:35
Chantal

Een setje zeer strakke foto’s dit keer Rene… foto twee is mijn favoriet… sorry Quandy!

Chantal, (URL) - 05-11-’11 07:54
Marjolijn

Mooi…!!
Ik vind die schaduwfoto wel iets hebben.
Goed zichtbaar dat het schitterend weer was voor de tijd van het jaar.
Fijn weekend.

Marjolijn, (URL) - 05-11-’11 08:08
Zon-nebloem

je hond mag overal mee, dat zal wel leuk voor ‘m zijn

Zon-nebloem, (URL) - 05-11-’11 08:16
klaproos

rood is de rode draad door dit logje smurfke

klaproos, (URL) - 05-11-’11 08:40
Sjoerd

Goh, wat een verbetering. De Quandy-teit gaat er met sprongen op vooruit…

Sjoerd, (URL) - 05-11-’11 08:48
zuster_klivia

Al die heerlijke zonnige foto’s en dan afsluiten met sneeuw. Waarom?

zuster_klivia, (URL) - 05-11-’11 11:09
Thérèse

Ben jij het wel echt Renesmurf??? Het zijn totaal andere foto’s. En is Quandy misschien verliefd op Lenie ‘t Hart? En een ontzettend geinig torentje. Doet mij een beetje denken aan het Gronings museum.
Maar serieus een mooie reportage.

Thérèse, (URL) - 05-11-’11 16:25
hanscke

Dat uitkijktorentje is aardig bij de tijd, net zoals je nieuwe horloges. En ik bedank voor de vara, ik wil niet bij bnn

hanscke, (URL) - 05-11-’11 16:48
ria

Prachtige foto’s! Mooi (bijna) recht ook, ik sta paf! ;-)
Je nichtje heeft talent hoor, die gaat Thérèse achterna ;-)

ria, (URL) - 05-11-’11 23:54
Frank-103

leuk gebied om te wandelen ook!

Frank-103, (URL) - 06-11-’11 12:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.