LekkeR koRt

Aangezien mensen alleen de inleiding lezen nogmaals mijn VPRO GIDS COVER logje, ditmaal dus zonder inleiding, eens kijken of men dan wel tot lezen toekomt, de herhaling begint nu met het laatste deel:

Maar evengoed, bovenstaande betrof een oproep van de VPRO gids.
De VPRO gids verschijnt 50 keer per jaar met een bijzonder cover.
Geen bekende Nederlanders met hun lachende koppen, maar iets kunstzinnigs of wat daar op lijkt of juist niet.
En éénmaal per jaar roepen ze iedereen op om zelf een cover te maken, dit jaar was het onderwerp dus Geen Bereik en dit sierde de eerste Gids van dit jaar:Zie hier het juryrapport, de overige inzendingen of de slideshow.
En laat me weten welke u het meest aanspreekt en waarom...

Rene Donderdag 10 Januari 2013 at 6:00 pm | | Smurf

vijf reacties

Marjolijn

Dat heb ik je in het vorige log al gezegd.

Marjolijn, (URL) - 10-01-’13 18:30
Sjoerd

Mijn keuze zou zijn gevallen op Els Lucker. Ik vind dat beter passen bij de uitdaging en het doel.

Sjoerd, (URL) - 10-01-’13 19:45
Di Mario

Haha, die tekst onder het plaatje had ik inderdaad niet gezien. Ik dacht dat daar alleen je naam stond met datum. Dus nu even gekeken. Ik vond plaatje elf het mooist, maar vond die weer weinig met het onderwerp te maken hebben.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 10-01-’13 19:51
frank-103

Als het om kunst gaat haak ik af, ik geef eerlijk toe dat ik geen smaak heb en je kan het me niet moeilijker maken dan te vragen welk tekeningetje ik mooier vind. Kijk, als er nu bij staat wat ze kosten, op moeten leveren etc, dan kan ik er iets mee.

frank-103, (URL) - 10-01-’13 21:09
rietepietz

Het zijn er véél te veel om me in storten , ik zie door de bomen het bos niet meer ,daar heb ik er al gekozen , dus waarom zou ik nog kiezen!

rietepietz, (URL) - 10-01-’13 21:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.