ComputeRend foto`s componeRen

Ik woon inmiddels al een week op mezelf, en heb slechts zeer weinig foto`s laten zien, temeer dat het nog altijd nog steeds niet helemaal dat is zoals ik het graag toon, maar dat komt nog wel.Ik woon nu dus niet meer samen met mijn hond Quandy.AL toen ik Quandy kocht sprak ik met mijn ouders af dat hij zijn leven daar mocht slijten, dezelfde afspraak als toendertijd met Kiras.Toen ik ooit begon met loggen kon ik geen foto`s maken, zelfs online zetten was nog een heel werk.Toen ik wel foto`s kon maken logtje ik elke week tien.Soms van hot naar her, soms een verhaal vertellend, soms met een lijn er in en soms juist niet.Maar altijd, en meestal als eerste, een foto van Quandy, en daarvoor van Kiras.En in het hondenloze tijdperk geen hondfoto`s.Ook de hond van mijn zusje kwam tot zijn dood regelmatig voorbij.Ik zie Quandy nog iedere dag, wandelen ook nog iedere dag met hem, maar woon niet meer met hem samen.
Niet meer `sochtends onbijten en voor het slapen gaan nog een aai.
Daarom vanaf heden, niet meer elke week mijn "mascotte" maar slechts af en toe, en dan meteen ook tien!Volwaardigheid en zo.
En het zou me goed doen als u kan kiezen welke afbeelding u het meest aanspreekt in dit rijtje, en waarom juist die.

Rene Zaterdag 19 Januari 2013 at 12:00 am | | Smurf

vijftien reacties

Thérèse

Ik denk de tweede, waarop hij wat droevig kijkt. Ik ben nu eenmaal een beetje sentimenteel mens en denk dan daarbij: “Tja, nu wonen wij niet meer samen. Het is wel even wennen, het is toch anders, maar ja…..” op zijn hons dan, hè?

Thérèse, (URL) - 19-01-’13 01:17
Albert y Mara fotoblog

Mooie afwisselende serie van jouw hond Quandy. Blijven plaatsen die foto’s.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 19-01-’13 02:09
Marjolijn

Een mooie serie.
Blijf maar foto’s maken het is jouw hond.

Marjolijn, (URL) - 19-01-’13 05:38
Di Mario

Een is onmogelijk Rene, de vierde, de een na laatste en de laatste. Daar staan ze mooi op. Die zou je wel kunnen ophangenin je huis. En dan toch nog elke dag even weltrusten zeggen voor het slapen gaan.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 19-01-’13 07:44
Chantal

Foto nummer 5, die staat als een huis

Chantal, (URL) - 19-01-’13 08:15
Sjoerd

Op dat bruggetje bij die WC, schitterend….

Sjoerd, (URL) - 19-01-’13 08:53
ria

Ik ga ook voor foto nr 5. Hang die maar boven je bed ;-)

ria, (URL) - 19-01-’13 11:46
Raymon

Je begint je logje met ‘ik woon op mezelf’ en laat daarna foto’s van je hond zien. Verwacht dan eerder wat van je flat.

Raymon, - 19-01-’13 11:53
frank-103

Persoonlijk heb ik niks met honden, daarom hebben wij ook een kat. Maar de mooiste foto vind ik die van de hond in het water, nummer 9, jammer dat niet zijn hele schaduw er op staat, mar verder volgens mij de beste foto.

frank-103, (URL) - 19-01-’13 13:29
Door

Ik ben geen hondenliefhebber, maar ik vind nr 9 wel mooi. Daar kijkt hij een beetje nadenkend.
Jammer dat hij daar aangelijnd is, in zo’n situatie zou hij denk ik graag los zijn.

Door, (URL) - 19-01-’13 14:00
VoorHetBlogGezet

Voor mij nr. 6 Rene, wat een prachtige hond is Quandy.
Fijn weekend, groetjes Ria

VoorHetBlogGezet, (URL) - 19-01-’13 15:29
rietepietz

Er zitten een heleboel leuke bij maar ik ga voor de derde , leuk dat heldere gras rondom de hond “die mooi zit te wezen”, hartstikke geschikt plaatje om een legpuzzel of een poster van te laten maken!

rietepietz, (URL) - 19-01-’13 17:06
Linda

Er veranderd veel nu je op jezelf woont en dat zal best wennen zijn, net als nu met Quandy, dat is niet niks, Gelukkig zie je hem iedere dag en gaan jullie iedere dag wandelen, dat scheelt iets.
Je hebt een hele mooi serie foto’s geplaatst, ik vind de foto waarop jhij in het gras zit er mooi, daar zie je echt hoe mooi hij is, ook de foto’s met al het water om hem heen zijn mooi… foto nummer 9 is gewoon super en ik hoop dat je foto’s van Quandy blijt plaatsen.

Linda, (URL) - 19-01-’13 19:34
hanscke

Ik ga voor nummer 5. De oversteek naar een nieuw tijdperk

hanscke, (URL) - 19-01-’13 19:44
Josephine

Foto 2, want die herinnert me het meest aan die tijd van toen :)

Josephine, (URL) - 19-01-’13 22:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.