Geschoten in den vReemde en nadeRbij.Toen ik ooit begon met loggen vond ik het een eer als mensen een reactie achterlieten!En zelf ook her en der flink reageren natuurlijk.En tegenwoordig ben ik al zo ver dat ik de reactie`s een beetje wil sturen.En dat moet ik eigenlijk niet willen.Maar een beetje experimenteren hou ik wel van op zich.Gaarne uw oordeel,  over welke foto valt iets te zeggen?Maar iets anders reageren mag ook altijd natuurlijk, daar is een ieder geheel vrij in.Deze opnames maakte ik tijdens mijn vakantie in Liechtenstein.En deze maakte ik aan de overkant van mijn adres.
Ik woon in zo`n pand daarzo, maar dan aan de achterkant, de voordeur zit echter wel aan deze zijde.
En ik wilde deze kerstboom even vastleggen.
(inmiddels is die verdwenen overigens, en nog steeds maar niks geen groende bladeren he, nopes)

Rene Zaterdag 16 Februari 2013 at 12:00 am | | Smurf

elf reacties

curieuzeneuzemosterdpot

‘dat moet ik eigenlijk niet willen’,

de foto dààronder vind ik adembenemend mooi, renesmurf! :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 16-02-’13 00:37
Marjolijn

Ik zie het zonnetje lekker schijnen op foto 8, dat zie ik graag.

Marjolijn, (URL) - 16-02-’13 05:04
די מריו

Foto 3 vind ik het mooiste, de natuur en dan in de diepte. En de zevende foto vind ik een typische rene foto.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 16-02-’13 07:15
Chantal

Aparte paarse zweem op de lichtpartijen

Chantal, (URL) - 16-02-’13 07:29
Rietepietz

Natuurlijk “mag je dat willen” waarom niet ! Iedereen doet dat toch wel een klein beetje op z’n eigen manier . En zoals ik al heb heb gezegd krijdt iedere blogger de lezers die bij hem passen en de rest verdwijnt vanzelf.
Ik kies deze keer voor de laatse foto omdat het laat zien at je een leuke woonstek hebt gevonden !

Rietepietz , (URL) - 16-02-’13 10:40
Henry

Ik hou van reizen dus reisfoto’s vind ik altijd leuk. Sommige roepen vragen op en andere zijn vanzelfsprekend! Die met die schapen is een vreemde. Het bordje “te koop” ligt aan gort en volgens mij was de fotograaf ook met iets anders bezig? ;)

Henry, (URL) - 16-02-’13 15:22
Zuurkool

Zuurkool is lekker.

Zuurkool, - 16-02-’13 15:49
LInda

Ik vind de natuur foto’s erg mooi..al die verschillende hoogtes, de wolken ebrij….mooie serie.

LInda, (URL) - 16-02-’13 20:30
Sjoerd

De schapen en het verval daar inspireren me wel.

Sjoerd, (URL) - 16-02-’13 22:26
frank-103

De eerste 2 foto’s vind ik het meest geslaagd.

frank-103, (URL) - 16-02-’13 22:53
Redstar

Ik vind elke foto leuk, want de blogger (jij) nam ze ooit om te delen.
En daar gaat het om met bloggen. Delen

Redstar, (URL) - 17-02-’13 09:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.