Bekijk het maaR

Dan neem ik u nu mee naar het Oldambtmeer, afgelopen winter.En vervolgens naar het Oldambtplein, afgelopen hedenmiddag.En nu daal ik weer af naar Liechtenstein.Het piepkleine staatje waar zich deze ruine bevindt.Waar bergtoppen de grens zijn.En bij de paden staat er een bordje bij.Behalve oude muren was er in en rondom de ruine dus niks te zien.Maar dat hoeft natuurlijk ook niet altijd.Er wapperde wel een vlag.En het uitzicht diep.

Rene Dinsdag 18 Februari 2014 at 10:22 pm | | Smurf
Gebruikte Tags:

vijftien reacties

jager

Koud op de eerste foto en daarna groen waar je kou verwacht! maar een grens overgang voor fietser ?

jager, (URL) - 18-02-’14 22:43
Hans

Ganzen blijven lekker in Nederland rond scharrelen.
Was het een oude smokkelroute de grens overgang? Hans

Hans, (URL) - 18-02-’14 23:52
Di Mario

Een hoop mooie foto’s Rene, moeilijk kiezen welke ik het mooiste vind. Die diepte vind ik wel mooi, maar op de foto. Want ik weet zeker dat ik last van mijn maag krijg als ik het in het echt zou zien. Die ruïne is schitterend, maar je kunt natuurlijk ook zeggen, het zijn een stel oude muren.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 19-02-’14 00:12
Leidse Glibber

Via jou komen we nog eens ergens :-)

Leidse Glibber, (URL) - 19-02-’14 00:29
curieuzeneuzemosterdpot

knap om zien, die oude, dikke muren, renesmurf! :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 19-02-’14 01:07
boerin zonder naam

Groninger foto’s zijn mooi, maar Liechtenstein is prachtig.

boerin zonder naam, (URL) - 19-02-’14 02:44
Marjolijn

De ganzen blijven lekker scharrelen en vinden nog genoeg.

Marjolijn, (URL) - 19-02-’14 04:29
John

Foto’s plaatsen is een beetje als tijdreizen vind je niet? Ik vind het eigenlijk heel apart dat wij mensen dit zo kunnen nu. Als je nagaat dat vroeger fotograferen alleen voor mensen met geld was weggelegd.

John , (URL) - 19-02-’14 06:26
gerdaYD

Wat een verscheidenheid aan foto’s en plaatsen, heerlijk om met jou mee te mogen trekken, bedankt!

gerdaYD, (URL) - 19-02-’14 07:59
Karel

mogge Rene
jij brengt de mooie foto’s zo
ik in pps vorm
maar wat je zegt Amsterdam is een mooie stad , zelf vind ik dat ook , maar ben ook graag in de bergwereld

Karel, (URL) - 19-02-’14 08:06
Sjoerd

Ik mag dat wel, die oude ruïnes. Dat herbergt en toont respect voor een stuk historie. Hier werd tot voor kort alles maar neergehaald.

Sjoerd, (URL) - 19-02-’14 08:16
rietepietz

De foto’s van de ruïne zijn, ondanks dat ze niet erg scherp en helder zijn toch het mooist, foto’s verliezen ook nog aan kwaliteit door het verkleinen, dat is jammer maar kan niet anders.

rietepietz, (URL) - 19-02-’14 17:26
Han

Een voor elk wat wils blog, ik kies voor de vakantie foto’s

Han, (URL) - 19-02-’14 17:28
Thérèse

En voor vouwfietsers, mocht dat ook? Ik word hoe langer hoe benieuwder naar Liechtenstein, of ze ook een koning hebben bijvoorbeeld,,, maar ook of De Klinker wel OOIT zal afkomen?

Thérèse, (URL) - 19-02-’14 20:04
Mirjam Kakelbont

Ruines, oude muren, burchten…ik ben er dol op! Dus bedankt voor deze traktatie :D Jammer dat sommige foto’s niet helemaal scherp zijn, maar mijn gevoel voor fotografie is ook niet ontwikkeld, dus ik neem je niets kwalijk. Integendeel juist: gewoon doorgaan!

Mirjam Kakelbont, (URL) - 19-02-’14 20:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.