Dat moet kunnen

Dit is Winschoten.En dit is niet Winschoten, he, dat mag ook wel eens een keertje.De aankondiging van de locatietheater in een etalage.En nog op veel meer plekken, net zoals de lokatie`s zelf.Ik zag zowaar een regenboog, daarvoor ging ik zelf even mijn balkon op.Dit is ook weer Winschoten.En dit ook.Momenteel staat het rosarium in het stadspark in volle bloei.Men kan daar zelfs onder deze rozentunnel door.En van het locatietheater heb ik slechts één afbeelding gemaakt, en wel deze:Nu heb ik lekker laten zien wat ik wilde, nu mag u zeggen wat u wilt, ga uw gang.

Rene Donderdag 02 Juli 2015 at 10:22 pm | | Smurf

negen reacties

Di Mario

Vincent van Gogh, daar heeft mijn oma ook gewoond. Niet in Winschoten, maar toch. het doet met wel aan haar denken. En dat zijn mooie gedachte.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 02-07-’15 22:35
Marjolijn

Mooi die rozenboog….!!

Marjolijn, (URL) - 03-07-’15 05:17
John

Het zal wel lekker ruiken in die rozentunnel.
Of niet natuurlijk.

John, (URL) - 03-07-’15 09:15
Chantal

die sneeuw voelt nu lekker fris aan

Chantal, (URL) - 03-07-’15 12:14
Sjoerd

De regenboog met dat gele huis eronder springt er vandaag voor mij uit.

Sjoerd, (URL) - 03-07-’15 12:43
Rietepietz

Een heel mooi pandje dat je in Winschoten op de foto zette!
Maar ook het rosarium is heel mooi en doet me denken aan de rosariiums in Den Haag die je er in verschillende parken hebt, altijd héél mooi als alle rozen bloeien!

Rietepietz, (URL) - 03-07-’15 18:28
Frank-103

Die rozentunnel is wel fraai, verder erger ik me vaak aan borden waarop staat dat een bepaalde straat is afgesloten. Heel leuk als je weet waar die straat is, anders niet!

Frank-103, - 03-07-’15 20:52
Hans

Hier is het rosarium ook in volle bloei, alleen we hebben geen sneeuw. LOL Hans

Hans, (URL) - 03-07-’15 22:14
Albert y Mara fotoblog

Vanwege de hitte in Nederland zeker die winterse beelden. Je ziet ze op facebook en op weblogs veelvuldig verschijnen. Je zou bijna denken dat men de pest heeft aan het mooie zomerweer. De rozenboos is vandaag mijn favoriet.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 03-07-’15 23:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.