Rondje Texel

Dit is geen zandweg.Vandaag ben ik even naar De cocksdorp geweest en aldaar even het strand over.Ook daar weer een drukte van belang.Quandy houdt het meest van zoet water, hij zal nooit een zeehond worden, maar ging er toch even in.We namen nog koffie met appelgebak en later een softijsje.En bekeken de gebouwtjes en de mensen.De cocksdorp heeft weer zijn eigen manier van de geschiedenis vertellen.Als ik niet mag uitproberen dan wil ik er ook geen!Er waren eens twee molens, en nu een houten uitkijktoren dat er op lijkt.Dat levert schitterende plaatjes op.Al zeg ik het zelf.Het was een warme dag, het was een heerlijke dag.Morgen graag nog zo eentje.

Rene Zaterdag 06 Augustus 2016 at 10:00 pm | | Smurf

vier reacties

די מריו

Natuurlijk is het geen zandweg, want bij een zandweg is er geen zand op de weg, want dan is het zand weg, dus daarom is zand op de weg iets anders dan een zandweg.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 06-08-’16 22:56
Marjolijn

Goed toeven daar op Texel…!

Marjolijn, (URL) - 07-08-’16 05:35
Sjoerd

Die tweede foto vind ik spannend, ik weet niet wat het is of wat het doet, en daar zou ik achter willen komen…

Sjoerd, (URL) - 07-08-’16 08:01
ria

Ze verzinnen toch ook vanalles om ie t s te laten zien.

ria , (URL) - 07-08-’16 10:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.