Quandy op Texel

Ik had een wandelrouteapp gezocht en gevonden en geinstaleerd op mijn moeders mobiele telefoon.Dus vandaag togen we naar De Koog, want op een bepaalde parkeerplaats aldaar begon de route.Ik dacht, dat is wellicht beter dan paaltjes volgen, want als ik die zie heb ik geen idee welke kant ik dan op moet.
Moet u zien wat voor absurditeit ik tegenkwam:Nu blijkt zo`n app ook niet zo heel geweldig, want ik volgde heus het pad maar liep toch verkeerd.Uiteindelijk wel goed natuurlijk, en het was ook best een aardig wandeling.We kwamen door de duinen maar ook door bos.Nu is bos op Texel niet echt natuurlijk, want aangeplant door mensen.Maar op zich maakt dat niet uit.Volgens een boekje over Texel wat ik gekocht heb zou ik me in het buitenland moeten wanen.Het bleek een slecht boekje.Bovendien is het hier ontzettend druk.De Koog, een zeer toeristisch plaatsje, waar we nog een heerlijk ijsje namen, en bij elk restaurant staat wel een waterbak voor de hond.
En `savonds op de camping lekker gebarbecued.Morgen weer verder.

Rene Zaterdag 06 Augustus 2016 at 12:00 am | | Smurf

zeven reacties

frank-103

Hier in de bossen zitten wandelaars, mountain bikers, gewone fietsers en wielrenners elkaar ook in de weg. Toch vooral omdat niemand zich aan (verkeers)regels wenst te houden, zoals bejaarden op stadsfietsen die klagen over wielrenners terwijl ze zelf midden op de straat fietsen en echt niet aan de kant gaan voor wielrenners,.

frank-103, (URL) - 06-08-’16 00:18
Marjolijn

De Waddeneilanden zijn een geliefd vakantie-oord.
Dus het zal er best druk zijn., al ziet het er niet zo uit.
Jullie weten de rust wel te vinden.

Marjolijn, (URL) - 06-08-’16 05:22
די מריו

Ik heb dit jaar nog geen bbq aageraakt.. en op dit moment ben ik bezig met het hele dakterras netjes te maken, dus dit weekend zit het er ook nog niet in. Ik zie dat je je goed vermaakt Rene.. geniet ervan.

Love As Alwyas
di mario

די מריו, (URL) - 06-08-’16 07:35
Sjoerd

Barbeknoeien gaan we morgen ook doen. Ze voorspellen mooi weer dus het moet kunnen. Mooie foto tussen de oren van Quandy door

Sjoerd, (URL) - 06-08-’16 07:51
Ria

Jullie vermaken je goed. Druk is het nu overal wel op toeristische plekken en de zon schijnt ook al! Wat wil een mens nog meer!

Ria , (URL) - 06-08-’16 08:39
John

Eerlijk gezegd zou ik er zelf nooit op vakantie gaan. Die drukte hebben we hier namelijk ook en dan zou ik het ergens anders opzoeken. Niet dus.

John, (URL) - 06-08-’16 09:42
Rietepietz

Soms moet je als wandelaar gebruik maken van de fietspaden, dat is vervelend maar fietsers op een wandelpad is echt “not done” . Ik kom het hier op een bepaald punt ook steeds tegen dat de fietsers te beroerd zijn om het parallel lopende fiets pad te nemen. Het is op álle wadden eianden altijd druk in de vakantietijd.

Rietepietz, (URL) - 06-08-’16 19:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.