PRachtig Texel

Vandaag kwamen mijn nichtjes, alsmede hun moeder, mijn zusje, een dagje op bezoek.
Ik pikte ze op van de boot en bracht ze aan het eind van de dag ook weer terug aan boord.We wandelden eens over de markt in Den Hoorn, ook al zo`n prachtje plaatjes met nauwe straatjes en kleine huisjes, zeer pitoresk allemaal.Het was erg druk, en erg blank overigens.
Maar wel gezellig.Na de wandeling gingen ze nog even zwemmen en `savonds aten we patat.
Patat met frikandellen en krokketten en nog zo wat.
Patat voor zes personen, en hoewel er twee kindermagen tussen zaten vond ik het toch niet erg veel.
Op Texel houden ze klaarblijkelijk van kleine portie`s, dat wilde ik toch even zeggen.Het waait hier wel veel, en soms zelfs vrij hard.Een eilandgevoel ken ik niet, op geen enkele eiland, ik weet niet waar ze het over hebben.
Hoezo kan je voelen dat je op een eiland zit?Maar leuk is het wel.Quandy gedraagt zich ook voorbeeldig.En ik zwaaide mijn nichtjes net zo lang uit tot ze aan de overkant waren zo`n beetje.En zo vraag ik me dan weer af wat er nou nog valt te onderzoeken aan de zee.En zo blijft men bezig, en rusten is ook erg aangenaam en belangrijk.

Rene Vrijdag 05 Augustus 2016 at 12:00 am | | Smurf

zeven reacties

Marjolijn

Gezellig, dat is het voordeel van dichtbij op een camping zitten, de nichtjes kunnen op bezoek komen…!
Hier op het vaste land waaide het ook behoorlijk.

Marjolijn, (URL) - 05-08-’16 05:15
John

Waaien doet het hier in Zeeland ook. Veel en soms ook hard.

John, (URL) - 05-08-’16 06:43
די מריו

Bij ons waait het meestal alleen aan de boulevard.. De wind van de oude Zuiderzee. Kleine porties met volwassen prijzen zeker. Mooie foto’s van Quandy.. natuurlijk gedraagt hij zich netjes.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 05-08-’16 07:00
Sjoerd

Jouw nichtjes groeien als kool, miljaar wat gaat de tijd snel.

Sjoerd, (URL) - 05-08-’16 09:17
Hans

Een gezellige dag met het bezoek en ook gelijk hulp met de afwas.
Ja toeristen krijgen vaker minder waar voor hun geld. Hans

Hans, (URL) - 05-08-’16 21:36
hanscke

Het van en naar de boot brengen gaat gepaard met het eilandgevoel. Maar op Texel is het eiland gevoel toch net iets minder.

hanscke, (URL) - 05-08-’16 22:35
Mirjam Kakelbont

Gezellig dat je zus met me nichtjes op bezoek kwamen. Heerlijk hoor, eventjes uitwaaien op de boot. Ik ben dol op eilanden!

Mirjam Kakelbont, (URL) - 07-08-’16 20:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.