Op Texel

Zoals met alles in het leven is vandaag de opvolger van gisteren.
Ik was gebleven in de toren van Den Burg, alwaar een klok hangt.En ook raampjes zijn.Tips alleen in het Nederlands.Een toren die vastzit aan een kerk, dat komt ook voor.BEZOEKERS, WILT U A.U.B. NIET VAN DE TRAP AFSPRINGEN.Dit torenkruis uit 1604 is in 1998 tijdens de restauratie van de toren vervangen.En toen was ik naar Oudeschild.Ook een leuk druk dorpje.Met vogels.En zelfs een molen.Maar dat ziet u zelf ook wel natuurlijk.Zo komen we de dagen wel door.Tot zover dan de foto`s van gisteren, wat vandaag brengt kan u morgen wellicht zien.

Rene Donderdag 04 Augustus 2016 at 12:00 pm | | Smurf

vijf reacties

Sjoerd

Ik zal niet van de trap afspringen springt er voor mij in ieder geval uit…

Sjoerd, (URL) - 04-08-’16 14:52
Rietepietz

Héel veel is er op Texel niet te zien, wel veel te wandelen al is er weinig bos. .

Rietepietz, (URL) - 04-08-’16 18:16
Willy

niet van de trap afspringen

ik zuu niet durven René

groeten

Willy, (URL) - 04-08-’16 18:30
די מריו

Leuke serie weer.. dat achteruit lopen is ook niet alles als je hoogtevrees hebt….

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 04-08-’16 19:41
Mirjam Kakelbont

Die foto van de meeuw vind ik mooi!
Nu ik je foto’s zie, herinner ik me weer dat wij die toren ook beklommen hebben. Dikke muur, hè?
Lekker veel wandelen, veel zien en uitwaaien op Texel.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 04-08-’16 21:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.