Nog meeR Texel

Ik bevind me momenteel op Texel.Camperen wordt steeds luxer.En we gingen eens naar Den Burg, de hoofdplaats, een dorp met een binnenstad.En druk dat het daar was!  Geen leegstand te bekennen.Ik heb er nog niet naar geluisterd, maar foto moet natuurlijk wel even.Nou ja, niks moet natuurlijk.Tibet moet vrij, en zo is dat!Heel veel kleine winkeltjes en klein ogende huisjes, en nauwe straatjes en zeer hollands.Deze toren heb ik beklommen, dat kost twee euro.Ik kon Vlieland zien en de Afsluitdijk en nog wel meer.Dit is net zo smal als het er uit ziet.Nog meer uitzicht.En meer kan u zien als u het filmpje bekijkt dat ik hiervoor gepost heb.

Rene Donderdag 04 Augustus 2016 at 12:00 am | | Smurf

zeven reacties

Frank103

Die broodjes zien er goed uit, lekkere plak kaas erop of een plak ham en het ontbijt is klaar.

Frank103, - 04-08-’16 00:27
די מריו

Dat filmpje ga ik even bekijken. Mooi dat uitzicht. Ga je de radio-uitzending nog beluisteren.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 04-08-’16 00:31
Marjolijn

Lekker zo’n vers afbakbroodje…!

Marjolijn, (URL) - 04-08-’16 05:42
John

Leuke geveltjes aldaar. Daar houd ik wel van.

John, (URL) - 04-08-’16 08:18
Ria

De huisjes zijn misschien ook niet zo klein als ze eruit zien. Lekker die broodjes!

Ria , (URL) - 04-08-’16 08:54
Sjoerd

Dat ziet er inderdaad echt hollands uit daar. Als je zo door gaat hoef ik straks niet naar Texel, dan heb ik alles al gezien.

Sjoerd, (URL) - 04-08-’16 10:24
Rietepietz

Wel een leuk stadje ja, en genoeg eethuisjes in de hoofdstraat als ik me goed herinner. Die geveltjes zijn prachtig, moeten ze zuinig op zijn.

Rietepietz, (URL) - 04-08-’16 18:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.