Op Texel

Afgelopen zomer vierde ik mijn vakantie op Texel en nam ik een kijkje in een juttersmuseum.Aldaar stonden ook boten opgesteld waar men in mocht.Er waren ook een aantal luidruchtige kleuters, die heb ik buiten beeld kunnen houden.Natuurlijk zet ik niet alles op de foto, maar neem zo her en der een klik.Vooral wat me opvalt, of aanspreekt, leg ik vast en deel ik online.Die UFO is mijn watermerk en verschijnt als ik inzoom, en dat deed ik eens bij dit kerkje.Soms uitzichten tot den einder.En als ik daar was keek ik naar hier en toen ik hier was keek ik naar daar, over en weer.Zomaar wat leuke huisjes, die zijn er in overvloed, maar ook hele gewone rijtjeshuizen.Quandy was ook mee, het was een echte hondenvakantie.En dan gaat het niet om de vakantie, het gaat om de foto`s, zeg het maar.

Rene Donderdag 22 September 2016 at 10:22 pm | | Smurf

negen reacties

Hans

Prachtig eiland, mooie herinneringen aan.
Het jutters museum is niet veel veranderd, zie me er zo weer lopen. Hans

Hans, (URL) - 22-09-’16 22:45
די מריו‬‎

Quandy….. eindelijk weer. Die eerste en die vierde foto… die vind ik ook mooi. Die passen wel bij je.

Love As always
Di Mario

די מריו‬‎, (URL) - 22-09-’16 22:56
Thérèse

Mooie foto’s heb je gemaakt. De allermooiste vind ik die van het kerkje. Komt ook doordat ik dat kerkje zelf zo bijzonder vind. En dan die van Quandy met die rode rozen.

Thérèse, (URL) - 23-09-’16 00:17
Villasappho

Oe dat kerkje, prachtig! Ook die boten waar je in kan erg bijzonder en goede foto’s. Geloof dat ik er heen moet.

Villasappho, (URL) - 23-09-’16 02:33
Marjolijn

Mooie vakantie foto’s, met mooie wolkenluchten….!!

Marjolijn, (URL) - 23-09-’16 05:21
Sjoerd

Ik vind dat kerkje met de UFO er wel heel duidelijk uitspringen.

Sjoerd, (URL) - 23-09-’16 07:45
John

Die luidruchtige kleuters hadden we op de foto niet gehoord hoor.

John, (URL) - 23-09-’16 08:11
Willy

mooie vakantiefoto’s René

met een lichte voorkeur van die met dat kerkje

groeten

Willy, (URL) - 23-09-’16 11:47
Rietepietz

Jammer van de ufo ( zal wel een beschadiging of vuiltje in de lens zijn) want de foto is een juweeltje.
De reddingsboot is wel érg kaal, maar ja, ze varen natuurlijk niet uit voor de gezelligheid.
Prachtig rozenperkje, ik hoop dat Quandy z’n edele delen niet in de doorns heeft gehangen.

Rietepietz, (URL) - 23-09-’16 16:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.