Prachtig Texel

Vandaag ga ik gewoon verder met mijn fotovakantieverslag van Texel.
Ik vouwfietste bovenlangs en keek naar beneden.En ik vouwfietste ook eens helemaal naar het kerkje dat anders heel vaak op de horizon stond.Prachtige natuur, heerlijk om daar een fijne wandeling te maken.En dan kom ik ergens waar ik nog nooit eerder geweest ben, en toch heeft het al die tijd bestaan.Dit was ergens in een voortuintje, dat vraagt er gewoon om om vast te leggen.En ik zat hier even op een bankje te wachten met Quandy, terwijl mijn ouders even de supermarkt binnen gingen.Hier reden we toevallig langs, we stopten en namen een kijkje.Met allerlei informatie zal ik u niet vervelen, dat staat hier allemaal.Ik dacht, ik zet dit even op de foto, dan kan ik het thuis nog eens nalezen, want zoiets onthoud ik niet.De rozen stonden er schitterend bij, en Quandy wilde er niet graag zijn.Ik ook niet zo hoor.

Rene Vrijdag 23 September 2016 at 10:22 pm | | Smurf

elf reacties

Thérèse

Ah ik ben de eerste als ik opschiet. Het is een prachtig eiland, dat kan je wel zeggen. De leukste vind ik dat gekke voortuintje.

Thérèse, (URL) - 23-09-’16 23:03
די מריו‬‎

Leuke foto’s weer hoor.. ik vind de omgeving toch wel heel mooi daar.

Love As Alwyas
Di Mario

די מריו‬‎, (URL) - 23-09-’16 23:47
curieuzeneuzemosterdpot

je vouwfietste doorheen een prachtig gebied, renesmurf!

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 24-09-’16 00:07
Hans

Op de fiets of lopend zie je meer dan in de auto blijven zitten.
Texel is een mooi eiland om op de fiets te verkennen.
De begraafplaats is een teken van gedwongen in een leger mee vechten. Hans

Hans, (URL) - 24-09-’16 00:09
Marjolijn

Je hebt over een heel mooi eiland gevouwfietst en gewandeld…!!

Marjolijn, (URL) - 24-09-’16 07:45
Sjoerd

Ik wist niets over die Georgiers, de plaatjes daarover hebben vandaag dan ook mijn voorkeur.

Sjoerd, (URL) - 24-09-’16 07:58
John

Die spullen in dat voortuintje waarschijnlijk allemaal gevonden aan het strand. Geweldig.

John, (URL) - 24-09-’16 08:04
Rietepietz

Dat straatje op foto 6 zou zómaar op Vlieland kunnen zijn. Maar waarschijnlijk lijken al die eilanddorpjes wel een beetje op elkaar. Ja Quandy zal wel wijzer zijn dan in een rozenveld een poot op te tillen;-)

Rietepietz, (URL) - 24-09-’16 18:30
Mirjam Kakelbont

Texel schijnt in de Lonely Planet met stip bovenaan te staan als één van de mooiste eilanden. De bewoners vrezen dat er een invasie aan toeristen zal komen.
Wij zijn er ooit twee weken op vakantie geweest en dat is ons toen goed gevallen.
Wat leuk dat je een vouwfiets hebt of hebt geleend.

Mirjam Kakelbont, (URL) - 24-09-’16 21:26
Frank 103

Ik ben er twee weken geleden geweest, en vond Texel ook erg leuk. Van jouw foto’s herken ik een aantal plaatsen waar ik ook ben geweest.

Frank 103, - 25-09-’16 12:22
hanscke

Kijk, dit zijn de foto’s die ik van de zomer gemist heb. Deze geven een mooi beeld van de vakantie en hoe je je daar vermaakt hebt.

hanscke, (URL) - 25-09-’16 20:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.