Een aantal plaatjes

Te beginnen met Quandy.Waarmee ik wel eens schitterende pandjes tegenkom die blij mogen zijn dat ze buiten het aardbevingsgebied staan.Dit was mijn kerstpakket, vol met Groninger producten.Dit is de reden dat ik nooit naar de Jumbo ga.Deze eigenaar heeft flink zijn best gedaan er wat moois van proberen te maken.Ik was even ergens aan het inzoomen op de Winschoter Toren die er zo mooi tussendoor komt.Mijn auto, brengt me altijd waar ik wezen wil, en ook wel eens waar ik niet wezen wil.Mijn kerstboom, inmiddels ontlicht, en dat rode licht links is het hele jaar door, dat is van de dames van plezier.In de Tramwerkplaats was eens een tentoonstelling.En naast de Tramwerkplaats stond eens de fiepbus.Daar ben ik niet in geweest, de buitenkant is voldoende.

Rene Dinsdag 14 Februari 2017 at 10:22 pm | | Smurf

acht reacties

די מריו

Hier is nog alles dicht qua winkels op eerste en tweede kerstdag, maar hoe lang dat duurt. Van mij hoeft het ook niet open hoor. De Fiepbus heb ik nog nooit in het echt gezien. Quandy ziet er weer mooi uit.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 14-02-’17 23:07
Hans

Zeker een mooi pand, de overheid moet zich kapot schamen om Groningen zo aan zijn lot over te laten.
De opbrengst van het gas is mooi opgemaakt.
Daar maakt de fles in het kerstpakket niets goed mee. Hans

Hans, (URL) - 14-02-’17 23:08
Marjolijn

Dat kerstpakket zal goed gesmaakt hebben…!
Voor mij hoeven de winkels ook niet open op kerst, maar niet iedereen viert kerst en daarvoor is het misschien wel prettig.

Marjolijn, (URL) - 15-02-’17 07:09
Sjoerd

Ik ben toch even op zoek gegaan naar die fiepbus, die heeft hier een andere betekenis dan waar deze bus voor staat, en als je dat dan ook nog leest op het oude ambt…. Deze is ter gelegenheid van 100 jaar Fiep Westendorp geplaatst. Ook weer opgelost…. In Jip en Janneke taal.

Sjoerd, (URL) - 15-02-’17 08:14
John

Mijn auto doet wat ik wil en niet andersom. Zulke kerstpakketten zijn de beste. Lekker spul uit de regio.

John, (URL) - 15-02-’17 08:25
Rietepietz

Ons kerstpakket bestaat al een paar jaar uit een leuk bedragje aan euro’s , vind ik eigenlijk wel prettiger dan etenswaren want daar heb ik toch meestal wel m’n voorkeuren in. Het is inderdaad onzin dat winkels open zouden moeten zijn tijdens de kerstdagen. Maar steeds meer winkels doen het.

Rietepietz, (URL) - 15-02-’17 16:20
Willy

een leuke terugblik René

groeten

Willy, (URL) - 15-02-’17 18:28
ria

Ik ben blij dat ik niet zo’n auto heb :-D

ria, (URL) - 15-02-’17 20:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.