Foto

In Kromme Elleboog waren boswerkzaamheden.En de Winschoter Toren was in kerstsfeer.Evenals het Marktplein.Toen was daar die tentoonstelling.En deed ik samen met mijn vader mee aan een stadswandeling.En ik maakte een foto in Winschoten van foto Winschoten.Hier maakte ik duidelijker foto`s en een duidelijker logje van, en wie dat gemist heeft mag het hier mee doen.Nieuw in Winschoten: Woninginrichting Winschoten.Koud.En tijdens de stadswandeling kwamen we langs dit pand, vroeger huisde daar een tandarts, en om daar aan te herinneren zijn twee leeuwentanden geelgoudgekleurd.
Dat is me nooit eerder opgevallen en het is op deze foto ook niet te zien, daarom vertel ik het er ook bij.En nu mag u er weer wat bijvertellen.

Rene Woensdag 15 Februari 2017 at 10:22 pm | | Smurf

elf reacties

די מריו

Een bos werkt altijd. Maar dat zullen ze vast niet bedoelen met dat bordje. Die gouden leeuwen zijn inderdaad niet te zien. Dat uitgebreide logje kan ik me nog wel herinneren.

Love As always
di Mario

די מריו, (URL) - 15-02-’17 22:37
Hans

Have a nice day, spreekt me wel aan. Hans

Hans, (URL) - 15-02-’17 22:44
Thérèse

Dat van die foto maken in foto Winschoten, die vind ik heel geestig René.

Thérèse, (URL) - 16-02-’17 00:01
Sjoerd

Vroeger kon je als tandarts nog wat verdienen, zo te zien…

Sjoerd, (URL) - 16-02-’17 06:31
Marjolijn

Fijn dat er nu in Winschoten nu ook woningen ingericht kunnen worden.

Marjolijn, (URL) - 16-02-’17 07:03
John

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat het kerst was. En eigenlijk is het dat ook.

John, (URL) - 16-02-’17 08:24
klaproos

:) ik ga voor de boswandeling met quandy Rene:)

klaproos, (URL) - 16-02-’17 09:45
klaproos

oh….. ik zie dat alles doorgestreept is,
dan zal ik wel niet voor de wandeling mogen gaan LOL

klaproos, (URL) - 16-02-’17 09:45
Rietepietz

ja dat gevonden pakje kan ik me nog wel herinneren, Ik weet alleen niet meer of je nou hetzelfde pakje weer voor iemand neer zou gaan leggen of een ander pakje. Nou ja, misschien heb je helemáál geen pakje ergens neergelegd.

Rietepietz, (URL) - 16-02-’17 14:11
Willy

een foto in Winschoten van foto Winschoten..

leuke woordspeling vind ik René

groeten

Willy, (URL) - 16-02-’17 17:41
suske

Uw foto’s zijn altijd de moeite waar om te bekijken.
Hopelijk blijft de koude en sneeuw voor de rest van dit jaar ver weg;

suske, (URL) - 16-02-’17 19:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.