TeRschelling

Voor mijn verjaarsdagsvisite bestel ik altijd een hapjesschaal bij de slager, want gemakt dient de mens,Ik heb ook altijd kaas en chips.En spekjes en schuimblokken en chocolade en nog veel meer, en wat de visite niet op krijgt eet ik zelf allemaal op.De Blokker heeft ook ineens een nieuw logo, wellicht dat ze het daar wel mee redden.Vermeer in Winschoten.Statige panden, vrolijke bloemen, genoeg te zien, kijk zelf maar.Daar heb je vermeer ook weer, nu van afstand, en een beeld van een neger.Mijn verjaardag vierde ik eerder, want op mijn verjaardag zelf toog ik ergens naar toe waar ik nog nimmer geweest was.U heeft het aan de titel van dit logje al kunnen zien, en daarmee heb ik nu voet gezet op alle bewoonde Nederlandse waddeneilanden!En omdat ik jarig was, appeltaart, midden op de Waddenzee.Houd mijn weblog in de gaten voor meer avonturen!

Rene Donderdag 10 Augustus 2017 at 12:00 am | | Smurf

acht reacties

די מריו

Zo, dat is echt wel heel veel slagroom. Net als de hapjes, maar je wilt ook niet echt te kort komen natuurlijk. Mooi die foto van Quandy starend naar het water.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 10-08-’17 07:18
Marjolijn

Met al die hapjes kun je vast wel drie feestjes bouwen…!!

Marjolijn, (URL) - 10-08-’17 07:40
francky

Die hapjes zien er lekker uit.
Geniet er van , je verjaart slechts een maal in een jaar.

francky, (URL) - 10-08-’17 09:08
Rietepietz

Gefeliciteerd met je verjaardag, misschien hebben we wel langs elkaar heen gevaren want wij kwamen gisteren terug met “de Friesland“vanaf Terschelling. Waarschijnlijk ga jij er kamperen dus zit je in een wat minder rustig deel dan WestTerschelling waar wij in een appartementen hotel logeerden.
Ik ben benieuwd naar jouw foto’s

Rietepietz, (URL) - 10-08-’17 13:13
ria

Wat een heerlijkheden allemaal, hopelijk was niet alles op zodat je zelf ook nog wat extra’s had. Ik vroege al af wat het dit jaar ging worden, maar Terschelling dus. Ik wens je een fijne vakantie! Hij begint in elk geval feestelijk.

ria, (URL) - 10-08-’17 15:23
Frank-103

De verjaardagsvisite wordt goed verwend door je! Fijne vakantie en ik zie je verhalen vanzelf verschijnen!

Frank-103, (URL) - 10-08-’17 17:41
willy

je weet je bezoekers te verwennen René

prettige start van de vakantie gewenst

groeten

willy, (URL) - 10-08-’17 19:35
Sjoerd

Dat scheelt heel wat werk en ziet er ook feestelijk uit.

Sjoerd, (URL) - 10-08-’17 20:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.