U ziet maaR

Ik ga verder waar ik gebleven was, en dat was op mijn verjaardag op een boot naar Terschelling en daar nam ik dit tot me.Het schip had dezelfde naam als de provincie waar ik momenteel vertoef.De overtocht duurt maar liefst twee uur.Tijd genoeg om alles eens te verkennen en de Waddenzee te bekijken.Drinken genoeg voor iedereen.Het schijnt een uniek natuurgebied te zijn, al kan ik dat moeilijk rijmen met al dat scheepvaartverkeer.Onderweg naar daar waar ik nog nooit geweest was.De auto mag niet op de camping blijven, maar mag op een veldje verderop staan.Quandy vindt wandelen wel prima, en ik ook, dus dat treft.Daar verblijf ik, niet alleen op mijn verjaardag, ook de dagen er na.En ik heb besloten net zo lang jarig te zijn als deze vakantie duurt.
Moet kunnen.

Rene Vrijdag 11 Augustus 2017 at 12:00 am | | Smurf

negen reacties

די מריו

Groot gelijk, lang jarig zijn zonder heel veel visite in een keer is ook weleens prettig. De natuur kan wel wat scheepvaart hebben.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 11-08-’17 07:12
Marjolijn

Groot gelijk, iedere dag is een feestje waard…!

Marjolijn, (URL) - 11-08-’17 07:38
Mark

Nogmaals van Harte, elke dag jarig is elke dag van Harte

Mark, - 11-08-’17 08:28
ria

Hahaha, ja vooral dat laatste, genieten maar! Ben je alleen dit keer? Geen ouders mee?

ria, (URL) - 11-08-’17 09:46
Sjoerd

De allereerste foto, ik krijg er gewoon zin in…. En dat terwijl ik veel te vroeg al mijn boterhammen op had.

Sjoerd, (URL) - 11-08-’17 12:07
Villasappho

Ik besluit elk jaar mijn verjaardag te negeren. Wel een mooie stukje Nederland om eens te vertoeven. Veel plezier.

Villasappho, (URL) - 11-08-’17 16:38
Rietepietz

Inderdaad dus dezelfde boot waar wij mee terug kwamen, dat is een grote boot, op de heenweg troffen we een kleiner type. De sparwinkel zijn we een paar keer langs gereden en iédere keer kwamen er jongelui uit met karren vol kratten pils;-) We hoorden van een inwoner dat er desondanks vrijwel geen overlast is.

Rietepietz, (URL) - 11-08-’17 17:35
Hans

Heel veel vakantie plezier op Terschelling. Hans

Hans, (URL) - 12-08-’17 00:21
Frank-103

In Alice in Wonderland wordt daarom de onjaardag gevierd, daarvan zijn er ook meer dan verjaardagen!

Frank-103, (URL) - 12-08-’17 13:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.