GRandioos TeRschelling

Ik heb nog wel wat klachten over Terschelling, maar die bewaar ik voor later, eerst even genieten van het geveltje dat ik zag toen ik een ijsje zat te eten in een dorpje op dit eiland.Dorpjes met fraaie straatjes.Quandy in de voortent, die vindt het allemaal wel best.Soms weet ik niet precies waar het westen is, maar ik kom altijd wel ergens uit.Als ik niet weet wat het is noem ik het kunst.Er komt geen kunstgras aan te pas, evenmin een andere taal dan het Nederlands.Zelfs aan de niet lopende medemens wordt gedacht.En toen was daar ineens een regenboog, uitstekende boven de windscherm.En soms stak Quandy er zelfs onderuit.En hier moest hij even model staan bij het prikkeldraad, als bewijs dat jokkers liegen.Morgen meer mededelingen.

Rene Woensdag 23 Augustus 2017 at 12:00 am | | Smurf

zeven reacties

Frank-103

Jokkers liegen? Dat lijkt me dubbelop! Maar het gaat vast weer om jouw uitermate genuanceerde visie op de wereld?

Frank-103, (URL) - 23-08-’17 00:17
francky

Er is daar altijd wat te zien dat je aandacht trekt.

francky, (URL) - 23-08-’17 06:25
Marjolijn

Op het eiland kun je nooit ver uit de richting zijn…!

Marjolijn, (URL) - 23-08-’17 06:55
Sjoerd

Die steen doet me aan een grafsteen denken…

Sjoerd, (URL) - 23-08-’17 09:17
די מריו

Jouw kunstwerk is een meter waar ze de hoogte van het grondwater mee kunnen zien. We hebben hier ook zo’n ding in het park gehad.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 23-08-’17 09:23
Rietepietz

Maar die regenboog had je mooi te pakken.

Rietepietz, (URL) - 23-08-’17 16:27
Hans

Gelukkig zijn je klachten over Terschelling niet erg genoeg om nu al over te schrijven.
En Quandy, die zal het allemaal worst zijn en genieten jullie van de vakantie. Hans

Hans, (URL) - 23-08-’17 22:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.