Fuck de Politie Winschoten

Een kleine frustatie in mijn leven is dat ik ooit eens een bekeuring gehad heb, mijn eerste en hopelijk ook mijn laatste, voor het hebben van een trekhaak dat het zicht belemmerd op het nummerbord.
Mijn trekhaak is namelijk loskoppelbaar dus moet die er af als ik niks trek.

Mijn auto staat rechts op deze foto, de linker is van iemand anders die wel een loskoppelbare trekhaak mag hebben.Telkens als ik ergens op vakantie ben kom ik altijd een heleboel Suzuki Jimny`s tegen, waarvan veel met trekhaak.
Zoals deze allemaal op Terschelling:In de Ardennen rijden er veel, met trekbaak, maar ook op Terschelling.Ik zag ze zelfs van Staatsbosbeheer, met trekhaak.Dus mijn gevoel zegt dat je overal ter wereld mag rijden met een loskoppelbare trekhaak.Behalve in Winschoten, daar mag het niet, elders wel.In Winschoten waarschuwen ze niet, meteen bekeuren, en in andere delen van het land rijdt men wel gewoon met loskoppelbare trekhaken rond, daar mag het schijnbaar dus wel.Voor een trekhaak die in het zicht is als je met je navel op de weg ligt.En zo wordt een kleine frustratie een grote.In Winschoten mag je ongestrafd een man vermoorden, de moord van een jaar geleden is nog altijd niet opgelost, maar met een loskoppelbare trekhaak rijden wordt zonder waarschuwing bekeurd.Bovenstaande foto`s zijn allemaal genomen op Terschelling, maar had net zo goed de Ardennen kunnen zijn, of waar dan ook ter wereld, behalve dus in Winschoten.
Want de politie in Winschoten bestaat uit onbeschofte bekeurgeile klootzakken.

Ik heb er geen goed woord voor over, zelfs na twaalf jaar niet, en ze hoeven sindsdien op geen enkele medewerking van mijn kant voor wat dan ook te rekeken, ze verpesten zowat mijn levensvreugde tijdens vakantie`s, telkens als ik zie dat anderen wel mogen wat ik niet mag.

Rene Dinsdag 22 Augustus 2017 at 12:00 am | | Smurf

negen reacties

francky

Hier zie je ook veel auto’s met zulke trekhaken. Geen idee wat daar verkeerd aan is.

francky, (URL) - 22-08-’17 06:04
די מריו

Ik dacht dat dat ook gewoon mocht. Misschien als je toen n beroep was gegaan had je waarschijnlijk wel gelijk gekregen.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 22-08-’17 06:59
Marjolijn

Zo… dat is weer gezegd…!
Hopelijk ben je de frustratie nu weer kwijt voor vele jaren.

Marjolijn, (URL) - 22-08-’17 07:41
Sjoerd

Je hebt gelijk, het is niet eerlijk.

Sjoerd, (URL) - 22-08-’17 12:04
ria

Misschien moet je het gewoon nog eens navragen. Of die anderen hebben altijd nog geluk gehad…

ria, (URL) - 22-08-’17 14:20
Rietepietz

Voor iedereen geldt dat het nummerbord leesbaar moet zijn, geen idee waarom bij die andere jimmies de kenteken plaat blijkbaar wel leesbaar is.

Rietepietz, (URL) - 22-08-’17 19:48
Hans

Zeker erg flauw dat de regels in Winschoten anders worden gehanteerd, ik zie hier ook regelmatig auto’s rijden met een loskoppelbare trekhaak en dat geeft blijkbaar geen probleem
Hoop niet dat de vakantie er minder door wordt. Hans

Hans, (URL) - 22-08-’17 22:18
Frank-103

Misschien waren ze gewoon jaloers op jouw mooie auto en hebben ze uit frustratie een bon gegeven?

Frank-103, (URL) - 23-08-’17 00:21
klaproos

:-) beste René, als j e 12 jaar na dato daar nóg last van hebt…. zou ik toch daar iets aan gaan doen…

wat een zeurpieten die agenten, zeker met verkeerde been uit bed gestapt, of hun quota van bonnen schrijven nog niet gehaald :-)

klaproos, (URL) - 23-08-’17 08:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.