Hoe nu veRdeR?

Ik heb  een hekel aan mensen die spugen.
Nou ja, niet zozeer aan die mensen, des te meer aan hun gewoonte, want dat is het.
Men noemt het ook wel spuwen, dat maakt het niet minder vies.
Dan doel ik op speeksel, dat om de zoveel tijd er uit moet.
Een normaal mens slikt dat gewoon door.
Bah.

En boeren en winden laten vind ik ook ranzig.

Rene Donderdag 22 Maart 2018 at 10:22 pm | | Smurf

tien reacties

Hans

Vind ik ook, het is een ongepaste manier die men zich aan heeft geleerd.
Vooral als men spuugt met een afkeer naar andere mensen. Hans

Hans, (URL) - 22-03-’18 22:58
די מריו

Je zou haast zeggen, dat het normaal is dat je dat vies vind, maar er zijn nog steeds mensen die het doen. Dat snap je toch niet.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 22-03-’18 23:10
John

Het is allemaal heel natuurlijk. Wist je dat het gevaarlijk is je darmgassen binnen te houden? Je kunt daar behoorlijk ziek van worden. Gewoon laten gaan. Net zoals die boertjes die er af en toe uitmoeten.

John, (URL) - 23-03-’18 10:18
ria

Boeren en winden ben ik wel met John eens. Spugen vind ik weer wat anders net als snot naar buiten blazen door een neusgat af te sluiten ach ja… leven en laten leven

ria, (URL) - 23-03-’18 12:07
Villasappho

Ben eigenlijk wel benieuwd hoe je hier opeens op komt? Ik vraag me regelmatig af waarom mensen tegenwoordig niet gewoon een zakdoek bij zich hebben, een papieren van mijn part. Lucht moet eruit, maar je even afzonderen is wel zo fatsoenlijk.

Villasappho, (URL) - 23-03-’18 13:04
Rietepietz

In ieder geval dit soort dingen allemaal niét in het openbaar of met mensen om je heen , als je alleen bent moet je het allemaal zelf weten..

Rietepietz, (URL) - 23-03-’18 16:29
Francky

Het is inderdaad allemaal vies, maar soms ontsnapt er een wind voor je er erg in hebt.

Francky, (URL) - 23-03-’18 17:55
hanscke

Spugen of spuwen vind ik Middeleeuws. Boeren vind ik ook niet nodig, maar ik moet zeggen dat, nu ik wat ouder ben, ik wel iets meer last krijg van winderigheid. het schijnt dat je meer holtes in de darmen krijgt waardoor de winderigheid toeneemt. Ik probeer ze in te houden, maar als het erg wordt bij bv een middagje bridgen, dan ga ik even naar de wc.

hanscke, (URL) - 23-03-’18 19:51
willy

dat vind ik nu ook

maar een subtiel windje moet kunnen

groeten

willy, (URL) - 23-03-’18 20:01
Frank-103

Tijdens het sporten is het lastig om een teveel aan speeksel door te slikken, daarnaast vliegt er ook wel eens iets de mond in, tijd om dat eruit te spugen! Afhankelijk van wat ik gegeten heb, heb ik meer of minder last van lucht.

Frank-103, - 23-03-’18 23:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.