Quandy

Dit keer wel weer een zoekplaatje, want hij loopt precies op het pad.Op de avond voor koningsdag hing Winschoten vol met dit soort etalagebriefjes.De boom die slechts drie weken per jaar bloeit zette ik tevens van drie kanten op de foto.Ze zijn weer eens met de wegen bezig, en het riool.
Links ziet u niet zo duidelijk de letters WINSCHOTEN en daarnaast het station.Muziek, kidsplein, dichters, food en meer!!!
Muziek, kinderplein, dichters, eten en drinken.De weg naar het Maintebos.Alwaar ik deze bomen zag.Betoverend mooi, op deze zonovergoten heerlijke voorjaarsdag.Muziek in een oase van groen.En er waren er nog veel meer, maar ik laat het hier bij.Want nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Dinsdag 19 Juni 2018 at 10:22 pm | | Smurf

vijf reacties

John

Hier gaan ze ook het riool vervangen maar dat duurt zeker nog tot na de bouwvak.

John, (URL) - 20-06-’18 08:06
די מריו

Die riolering hebben ze hier een jaar of vijf geleden gedaan of zoiets. Wat een zooitje geeft dat. Die bomen hebben ze wel mooi gemaakt. Zoekplaatje is weer gelukt.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 20-06-’18 10:27
Rietepietz

Gelukkig dat je een hint geeft waar Quandy loopt, ik had hem anders zeker voor een struik gehouden;-)
Ik naam aan dat de bomen met haakwerk aangekleed zijn, ziet er wat beter uit dan de trend om breiwerk om bomen heen te slaan. Hier zie je tenminste nog stam doorheen Ik hoop in ieder geval dat het geen verf is want dat lijkt me niet goed boor bomen.

Rietepietz, (URL) - 20-06-’18 12:37
Francky

Mooi hoe die bomen versierd zijn.

Francky, (URL) - 20-06-’18 17:54
ria

Ja die bomen zijn werkelijk prachtig, ik denk dat het gehaakt is.

ria, (URL) - 20-06-’18 18:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.